EDITORIALE

Generatia “Amnon”

Amnon s-a” indragostit” de sora sa, Tamar, a ajuns atat de “indragostit “ de ea, incat a ajuns sa fie bolnav la pat. Si, cu ajutorul prietenului sau siret, Ionadab, a reusit sa o aiba pe Tamar. Desi era liber sa o ia de nevasta (2 Samuel 12:12), el nu a ascultat si s-a culcat cu ea si a necinstit-o. Dupa aceea, a urat-o si mai tare decat a iubit-o (2 Samuel 12:14,15). Oare era intr-adevar Amon indragostit??? Nu, aceasta dragostea a fost doar o pasiune animalica care  tulbura  constiinta; este o asa zisa “distractie” care costa prea scump.

Din pacate, traim in acesta generatie si parca dragostea a ajuns atat de ieftina: fiecare se serveste din inima ta, incat ajungi o marfa ieftina, cumparat de la tarabe, un mar muscat, in care ceilati arunca cu piciorul atunci cand il vad… si, totusi, nu acesta este DRAGOSTEA! Pentru ca dragostea ONOREAZA, ea nu umileste , nu calca suflete in picioare pentru a-si satisface egoismul! Dragostea adevarata doreste sa te ocroteasca de suferinta si de rusine… cine incearca sa te atraga dupa sine si sa te necinstaeasca, pentru ca mai pe urma sa ajunga sa te urasca, nu are dragoste, ci doar o pasiune animalica, demonica. Un filosof spunea: “ DACA PRIETENIA TE INALTA – ESTE DRAGOSTE; DACA EA TE INJOSESTE, ESTE O PASIUNE PERICULOASA”

Clar, boala secolului nostru este necuratia. Tinerii isi pierd  pudoarea si deminitatea                                              ( imbracamintea, literatura cu care se hranesc sau plajele, care sunt pline cu expuneri la care doar sotul|sotia au putea avea acces ). Pacat ca multi uita cat de scurta e viata si ce consecinte eterne are ea !

E generatia care cauta sa isi satisfaca egoismul si firea cu pretul fericirii altuia…. Offf ! nu lasa ca inima ta sa se indragosteasca de cineva care nu este vrednic de tine, care vrea doar sa te foloseasca si dupa aceea sa te arunce la gunoi!!! Saruturile tale sunt prea pretioase pentru a le da primului venit, pentru ca, daca le vrea , e egoist animalic, si nu te va respecta niciodata!!!! Luis Palau spunea: “ dragostea adevarata este respectoasa, ea stie sa se stapaneasca, ea se spune unor limite temporare si le respecta cu placere. Una dintre caractersticile dragostei este aceea ca ea vrea sa faca toate lucrurile asa cum se cuvine. Ea nu vrea sa ipotecheze viitorul cu pretul unei placeri superficiale, de moment si trecatoare”.

Am ales si am hotarat sa lupt si sa aduc schimbare in gereratia lui Amnon, pentru a veni generatia lui Isaac ; sa fie trasformat Amnon in Isaac. Vreau o REVOLUTIE A PURITATII!!!!!  Stiu ca cei care vor cu adevarat sa invinga, nu vor fi invinsi niciodata!!!!

Nu imi pasa ca asa zisii mei confrati vor rade de old fashionismul meu ;))… tot ce vreau e Isus si o revolutie a PURITATII!!!!

Ramona Ciobanu

® http://www.flacarainchinarii.ro

Citeşte mai mult: http://www.flacarainchinarii.ro/articole/generatia-%e2%80%9camnon%e2%80%9d-5988/comment-page-1#comment-2381#ixzz12ayxIKyI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Draga Ramona, si eu sunt de acord cu ceea ce ai scris; daca nu esti casatorita te incurajez sa te pastrezi in continuare neatinsa pana la casatorie iar daca vei declansa cumva o „revolutie a puritatii” ,te sustin si eu . Fii binecuvantata.

 2. Si eu o sustin din toata inimia pe Ramona…doar e surioara si prietena mea…si am copilarit in acceeasi biserica…chiar daca acum drumurile noastre s-au despartit, avem acelasi Dumnezeu minunat care face minuni!!!

  SI PENTRU TOTI TINERII: FITI CURATI PENTRU ISUS SI PENTRU CEL SAU CEA CARE VA FI LANGA VOI TOATA VIATA!!!!

 3. Ramo scumpa mea…sa stii ca acei care vor rade de ceea ce tu exprimi si crezi…nu iti sunt si nu ti-au fost niciodata frati!!! Si asa este…traim intr-o lumea pasionata de sex si placeri carnale…iar sufletele multo tineri sunt robite de satan in acest intuneric crunt!!
  Dragostea adevarata nu gusta din tine si apoi pleaca…dragostea adevarata urmareste pasiunea pentru Hristos si cauta sa-ti atinga inima, nu trupul. Dragostea adevarata spune intotdeauna: CUM VREI TU DRAGUL MEU sau DRAGA MEA!!! Am inteles de la logodnicul meu ca imi poarta o dragoste adevarata atunci cand mi-a soptit: AS VREA SA-TI DAU OCHII MEI SI SA TE VEZI CUM TE VAD, CA SA INTELEGI CAT DE MULT TE IUBESC!!!
  Dragostea adevarata o simti…ea e pura si e rupta din Dumnezeu…pentru ca NUMAI DUMNEZEU ESTE DRAGOSTEA ADEVARATA CARE STRALUCESTE IN NOI!!!
  Inca odata..mii de binecuvantari scumpa mea Ramo!! Fii lumina si fii tare pentru El, pentru cer!! AMIN!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: