ANUNTURI

VIDEO: La biserica ”Guangzhou Bible Reformed House Church” securitatea a intrat să îi tulbure pe creștini în timpul părtășiei lor

La biserica ”Guangzhou Bible Reformed House Church” securitatea a intrat să îi tulbure pe creștini în timpul părtășiei lor. Păstorul Huang Xiaoming s-a opus cu îndrăzneală acestui raid al poliției și se poate vedea în filmări cum a cerut polițiștilor să nu uite că sunt într-un lăcaș de închinare și întâi el termină de predicat și apoi vorbește cu ei. Așa ca au trebuit să aștepte mai bine de jumătate de oră ca păstorul să își încheie mesajul. Nimeni în biserică nu a fost speriat de cele întâmplate, ba chiar i-au înfruntat pe persecutori. Puteți observa cum poliția caută să le confisce chiar și Bibliile pe care ei le-au scris de mână. Din cauza faptului că nu au dreptul să dețină Biblii, creștinii rup câte o foaie din Biblie pe care o copiază pe un caiet și apoi fac schimb de foi între ei până completează în scris toate capitolele din Scriptură. Aceste caiete scrise de mână, poliția nu are dreptul să le ia din posesia lor, dar acești securiști au încercat. Domnul le-a dat izbândă, dar această postare are menirea de a ne analiza pe noi.
Câți din noi mai rămân azi în biserici dacă încep asemenea valuri de persecuții?
Câți din noi și-ar face timp să scrie Biblia capitol cu capitol, dacă acum când o au tipărită gata nu își fac timp nici măcar să o citească?
Câți din noi se vor ruga pentru frații noștri care trec prin persecuții?
Câți din noi vor dona o Biblie pentru a o duce celor care nu au harul de a deține una?
EȘTI TU ACELA?

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura