ANUNTURIConcertePREZENTARI

Lansare documentar „Misiune în Kenya” și concert Adi Gliga la Cluj

Documentarul “Misiune în Kenya”, realizat de Andreea Leonid și Andrei Biro de la TVR Cluj, va fi lansat sâmbătă, 23 octombrie, la cinematograful Republica din Cluj.

Producţia reflectă vizita efectuată în Kenya, în luna iunie, a echipei Dorcas Aid România, o organizaţie nonprofit cu sediul în Cluj care derulează proiecte în această ţară africană.

Veţi cunoaşte o parte dintre copiii kenyeni care sunt adoptaţi financiar de clujeni. Veţi urmări scene de viaţă surprinse într-unul dintre   cartierele marginaşe ale capitalei Nairobi. În Korogocho, trăiesc 300 de mii refugiaţi la limita subzistenţei, într-o sărăcie greu de imaginat. Documentarul reflectă şi aspecte inedite ale culturii africane.

Vizionarea documentarului va începe la ora 18 şi va fi urmată de un spectacol de muzică susţinut de Adi Gliga. După concert, în holul cinematografului Republica din Cluj veţi putea cumpăra fotografii realizate de Liviu Baltă în expediţia din Kenya.

INTRAREA LA ACEST EVENIMENT ESTE LIBERĂ.

Andreea Leonid pentru CrestinTotal.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Cei care nu sunteti din Cluj veti putea vizona documentarul pe TVR Cluj si TVR 3 (post cu acoperire nationala). Voi anunta data ulterior! As avea rugamintea sa nu apara pe internet pentru ca anul viitor vrem sa il prezentam in mai multe orase din tara!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: