ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

In divort cu Dumnezeu

Dumnezeu isi tine legamantul si-ndurarea  fata de toti acei care umbla inaintea Lui cu toată inima  lor.(2 Cronici 6:14). Te uneşti prin Credinţă cu  Sfânta Treime  precum un mire cu mireasa lui; acum că Unirea s-a realizat, ar trebui sa  petreci timp cu Mirele tău  zilnic, nu doar  in weekend ; ar trebui sa petreci cateva ore pe zi  alaturi de Cel cu care te-ai Unit din Dragoste ca sa vă puteti cunoaste si mai apoi sa vă contopiţi in gânduri si in  fapte. Cum ai putea sa-I spui Iubitului tau ca nu ai timp pentru El decât la anumite ore?…cateva minute dimineaţa  si dacă mai ai chef  mai vorbesti cu El şi diseară câteva minute aşaaaa…,la rapid, pentru că eşti prea obosit; peste zi nici nu poate fi vorba  sa-I mai dai câte un ” bip” sau sa-I trimiţi un “sms” prin care să-I spui ca te gândeşti la El si că ÎL  iubesti (…..agenda ta e prea încărcată şi uiţi  cu desăvârşire de El ).    Însă  i-ai declarat  Dragoste până la moarte  si acum nu ai timp de EL ?  ÎL neglijezi cu desăvârşire ? Chiar nu te mai intereseaza de sentimentele Lui  faţă de tine ? Chiar nu mai ai sentimente  faţă de EL ?

De fapt,toată problema  comunicării intre tine si Mirele tau  provine de la o a treia persoana: amantul  tău spiritual ; acesta  din urma te-a îmbătat cu farmecele lui si te-a ademenit  cu ofertele lui ameţitoare si variate, de placeri momentane ;…a reuşit sa creeze  un zid de înstrăinare  între tine si Iubitul tău .Acum însă, nici asta nu mai este o problema pentru tine  fiindcă  publicului se  poate prezenta poza unei Relaţii perfecte …majoritatea celor Uniti prin acest tip de  Mariaj folosesc aceste poze-surogat salvând astfel  aparenţele.

….Şi  relaţia  voastra se înrăutăţeşte  pe zi ce trece  pentru că amantul tău iţi răpeşte tot timpul şi de  Iubitul tau nu mai ai timp nici macar atat cât sa-I  spui ” Multumesc că  încă mai Eşti lângă mine “….
…Hmmm,…..cum ai putea  sa te mai uiţi in ochii Lui după ce L-ai inşelat  si ai flirtat cu un altul ?…ba chiar ai mers mai departe decât atât (şi ştie inima ta câte sertărele are si ce conţine fiecare dintre ele )_ ;Ai ajuns un  prefăcut cu mai mult de două măşti pentru că este prea ruşinos să dai pe faţă relaţia ta ascunsă ; cum să se afle că la scurt timp după ce ai Jurat Credinţă Persoanei iubite   ai curvit in inima ta cu fostul prieten care acum ţi-a devenit amant ?
….Şi pentru că nu vrei să-ţi mărturiseşti faptele  Celui cu care te-ai Unit, continui să trăieşti o viaţă dublă  şi pozezi a Cuplu fericit ;…şi pentru că nu  ai mai vorbit vreme îndelungată cu EL, eşti străin de toate planurile Lui şi nu ştii că de fapt te găseşti  în mijlocul unui  “proces de divorţ”  urmând să pierzi orice drept asupra  Moştenirii obţinută  prin  Căsătorie.

Editorial scris de Estela C.Manea…© www.crestintotal.ro

--

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Obadia 1:7. Toti cei uniti cu tine te-au izgonit inapoi pana la hotar, prietenii tai te-au inselat si te-au stapanit. Cei ce mancau din painea ta ti-au intins curse pe care nu le-ai bagat de seama!
    8. Oare, zice Domnul, nu voi pierde Eu in ziua aceea pe cei intelepti din Edom si priceperea din muntele lui Esau?
    1 Cor.5:11Ci v-am scris sa n-aveti niciun fel de legaturi cu vreunul care, macar ca isi zice „frate”, totusi este curvar, sau lacom de bani, sau inchinator la idoli, sau defaimator, sau betiv, sau hraparet; cu un astfel de om nu trebuie nici sa mancati.
    Efes.5:5 Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu. (
    Evrei 12:16 Vegheati sa nu fie intre voi nimeni curvar sau lumesc ca Esau, care pentru o mancare si-a vandut dreptul de intai nascut.
    – E trist dar adevarat, caci chiar cei care i-au cina Domnului, mananca painea si beau din sangele Domnului,cand iasa afara din biserici sunt ca Iuda Iscarioteanul, Il tradeaza si Il mint,Il batjocoresc pe prim plan sunt banii ,placerile lumesti,moda,femeile ,barbatii si Isus este undeva departe la marginea ogorului ,asteptand sa fie bagat in seama , ascultat si iubit in cinste si adevar.
    Fapt.Apost.1:16. „Fratilor, trebuia sa se implineasca Scriptura spusa de Duhul Sfant mai inainte, prin gura lui David, despre Iuda, care a fost calauza celor ce au prins pe Isus.
    17. El era din numarul nostru si era partas al aceleiasi slujbe.
    18.Omul acesta a dobandit un ogor cu plata nelegiuirii lui, a cazut cu capul in jos, a plesnit in doua prin mijloc si i s-au varsat toate maruntaiele.”
    Caci asa vorbeste Domnul catre oamenii din Iuda si din Ierusalim: „Desteleniti-va un ogor nou si nu semanati intre spini! (Ier.4:3)
    Marcu 13:5. Isus a inceput atunci sa le spuna: „Bagati de seama sa nu va insele cineva.
    6. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Si vor insela pe multi. Amin.

  2. Ne strambam nasurile de oriciteori nu ne comvine ceva la partenerul nostru de viata,iar cind noi facem ceva impotriva lui,am vrea sa fim iertati imediat si neconditionat.Tot la fel facem si cu Mirele nostru cel Ceresc,ne folosim de el ca si de o roata de rezerva,iar cind este momentul sa-i dam si lui partea Sa ,cirtim,suntem obositi,nu avem timp si asa mai departe.Daca Mirele ar judeca cu mintea noastra?Pffffffffffff Doamne ai mila de noi ca de mult am fi divortati si alaturi de tatal minciunii.

  3. Domnul sa ne ajute sa divortam de lumea aceasta rea, de anturajele nepotrivite, de cartitori, de viata zbuciumata si consumata in zadar pe lucruri pieritoare!!!
    Mirele nostru ne asteapta…suntem noi gata sa-i iesim in intampinare?? Avem haina alba fara nici o pata?? Avem ulei in candela sa ne ajunga o noapte intreaga??? Mirele e gata…dar mireasa???
    Vino Doamne mai curand si ne ia de pe pamant sa traim cu Tine in cerul sfant!! Dar ajuta-ne sa fim gata, ALELUIAAAAA, MARANATA!!!!

    Domnul sa te binecuvinteze Estela….fi tare in El si pt EL!!!!!! AMIN!!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura