ARTICOLUL ZILEIEDITORIALEMARTURII

Ramas bun, ne vedem acasa

Am cules fructele zilelor si le-am pus intr-un cos de aur pe cantarul cerului. Nu sunt multe, dar nici prea grele si totusi Cel ce vegheaza a spus:  “Ajunge, au atins greutatea necesara, se poate stopa culesul zilei, vino sa-Mi predai roada zilelor tale.” Poti sa te impotrivesti unei astfel de chemari?
Culegeti-va zilele cat mai bine si umpleti-va cosul cu roade bune pentru ca nu stiti cand vi se va spune: “Gata, ajunge!”
Stau intre pamant si cer cu bratele intinse ca o balanta si incep sa pun in causul drept tot ce voi lasa atunci cand pasi-mi se vor indrepta spre cer.
Familia cu sotul si iubitii mei copii, mama, surioarele, fratiorul meu – imi aduc aminte cat de nerabdatoare si ce staruitor strigam: „Balza, ada-mi in flaciol!”  Mai sunt fratii si surioarele dragi cu care m-a infratit Domnul – cu cata dragoste m-au inconjurat atunci cand tot idealul meu se prabusea. Frati si surori carora nu le-am vazut chipul dar ii voi recunoaste dupa dragostea care mi-au aratat-o in clipa deznadejdii mele.
Ce mai am de pus? Cariera? Locuinta intre a carui pereti s-au petrecut clipele de declin dar si de rebilitare a vietii mele? Nu, toate acestea nu ma pot tinea aici!
Apoi incep sa pun in cusul stang ce ma asteapta acolo: un loc pregatit pentru mine chiar de Domnul Isus, nu stiu cum arata, va trebui sa ma il vad prin credinta. Acolo nu va mai fi plans si durere, nu va fi frig si nu voi suferi nici de caldura, toata suferinta va lua sfarsit.
De ce sunt asa sigura ca voi ajunge in cer?  Pentru ca stiu ca este o fagaduinta: ” …. acolo unde voi fi Eu sa fie si ei!” si stiu ca Dumnezeu este credincios fagaduintelor Lui.
Ramas bun, ne vedem acasa !!!

Marturie Pavel Valeria

citeste CLICK AICI si alte marturii a Pavel Valeriei

Cititor, ai si tu o marturie? astept sa o trimiti la adresa de email: crestintotal@yahoo.com

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

15 Comments

  1. Esti tu gata de plecae?
    Da. Domnul meu!
    Si veghezi in asteptare?
    Da, Domnul meu!

    As vres sa zbor!
    Sa ma intalnesc cu El
    As vrea sa zbor!

    Ferice este de cine poate spune ca este gata!

  2. Este buna aceasta postare de necrolog!

    Frumos dar trist.

    Nu este bolnavicios acesta dorinta sa mori?

    Voi pocaiti aveti niste idei nastrusnice de ti se ridica parul pe tine!

  3. Cipri…daca ai stii despre cine e vorba…si despre ce vorbeste sora Valeria…ai tacea!!! Si iti zic eu ca e mai bine sa taci…dar daca nu…ai face bine sa imi raspunzi la niste intrebari…

    1. Daca ai avea cancer…si te-ar durea rau…CE AI FACE??

    2. Daca ai vedea cum te stingi clipa de clipa…si medicii nu mai pot face nimic…NU TI-AI DORII SA-L INTALNESTI PE ISUS???

    Daca ai cunoaste Biblia….nu ai vorbi asa!!! Pune mana pe Boblie frate daca vrei sa traiesti vesnic!!!!

    Dumnezeu sa va binecuvinteze scumpa mea sora Valeria si El sa va dea putere…si daca nu mai traim pe acest pamant sa ne vedem fata in fata…promit ca sus in cer sa va strang tare in brate!!! Va pup!!!!

  4. PACE SFINTA SORA VALERIA
    Binecuvintat sa fie Dumnezeu,Tatal Domnului nostru Isus Hristos Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei minghieri,care ne manghie in toate necazurile noastre.
    Dumnezeul paci si al dragostei sa te intareasca si sa te binecuvinteze si sa te poarte-n carul LUI de biruinta .

  5. Va multumesc tuturora pentru cuvintele frumoase, inclusiv si tie Cipri.
    Ma simt mai bine si numai datorita dvs ca v-ati rugat pentru mine/ Eu sa fiu sincera as fi plecat acasa dar se pare ca nu mi s-a sfarsit inca calatoria, inca!!!
    Voia Domnului sa se faca in toate.

    Multumesc Florina, pentru grija ta si rugaciunile tale; am doua fice nu una – Florina si Raluca- Domnul sa va binecuvinteze cu copii minunati cum sunteti voi!

    Multumesc fratelui Marin si nu numai ci tuturor care s-au rugat pt mine si sti ca o vor mai face. Eu nu am putut sa ma rog pt mine nici pentru familia mea, numai rugaciunile voastre m-au tinut in viata. Va multumesc si cum spune Flori, daca aici jos nu ne vom intalni, cu siguranta ca ACASA va voi astepta in prag si va voi imbratisa pe rand.
    Pacea Domnului sa domneasca peste voi, amin.

  6. Multa pace sora Valeria,ca de fiecare data cind a-ti intervenit sau a-ti marturisit ceva pe acest site si de data asta simnt atit de multa pace si dragoste in sufletul dumneavoastra si nu pot sa nu ma intreb,oare eu as avea aceiasi tarie in credinta daca as fi in locul d-voastra?Ii multumesc Domnului ca v-am cunoscut,chiar si intr-o lume virtuala,pt ca atit de mult mi-a vorbit Tatal prin marturii si comenturi,incit i-mi dau seama ca nimic nu este la intimplare.Domnul sa va binecuvinteze in continuare si voia Sa sa se faca in viata.Multa pace si multumesc pt caldura pe care o raspinduti.

  7. Cand vine timpul plecarii la cele vesnice, cei care au Duhul Domnului se deosebesc, au atata pace si nimic nu-i sperie. Acestia au cea mai frumoasa moarte, nu se zbat, vad prein credinta casa vesnica si asteapta umili si bucurosi sa treaca raul. Dumnezeu sa va binecuvinteze sora noastra pentru curajul si credinta de care dati dovada, este o pilda si-o marturie pentru noi.

  8. Sora mea in Domnul si draga mamica adoptiva 🙂 tot ce pot sa spun este ca DUMNEZEU FACE TOTUL IN NOI TOTI!!!!! Daca noi ne-am rugat si continuam sa ne rugam pt Dvs este ca Domnul a pus asta in inima si in gandul nostru!!! EL face totul, noi doar trebuie sa ne lasam condusi pe deplina de mana Lui de Tata!!!

    Domnul sa va binecuvinteze sa fiti o buna marturie zi de zi si nu ezitati sa ne scrieti aici pe site tot ce simtiti, tot ce ganditi si tot ce a pus Dumnezeu in Dvs!!! ARADUL este aporape de inima Dvs si va vom sustine mereu!!! Pace deplina in inima si bucurie vesnica va doresc!!!!

  9. Sfintii lui Dumnezeu stiu sa paraseasca acest pamant cu demnitate pentru ca nu-i leaga nimic de glie. Pentru astia canta cerul imnuri sfinte atunci cand se face desprindrea. Am auzit marturii in care fratele a plecat la Domnul vorbind in limbi. Bolnavi din salon credeau ca vorbeste in limba maghiara si a chemat pe cineva care cunostia limba. Aceasta a spus: „Asta-i limba ingereasca!” si spunnea ea ca o treceau fiori ascultand. Asta moarte si defapt de ce sa-i zicem moarte? E doar un somn lung si odihnitor dupa o lunga si grea lupta.
    Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te intareasca sora Vali

  10. imi cer scuze ca sunt ultimul care scriu aici dar si eu vreau ca Domnul nostru din cer sa va dea biruita sora Valeria,pt ca de fiecare data cand ati scris cate un raspun la articolele noastre am simtit dragostea cu care scrieti si recunostinta ca dumnezeu va ales sa fiti fiica LUI.
    Domnu sa va binecuvinteze!

  11. Multumesc, frate Alin, Dumnezeu nu numai ca ne-a infratit dar a si pus in inima noastra dragoste uni pentru alti. Fi binecuvantat de Domnul.

    PS. CEi din urma vor fi cei dintai! 🙂

    @PACE-
    Asa sa dea Domnul sa parasim toti pamantul, cu bucurie si acceptare. Domnul sa ne sfinteasca.

    Andrei
    Dumnezeu ne da putere sa acceptam voia lui in cele mai grele momente. Lui ii datoram totul, noi suntem doar unelte in mana Lui. „Pot totul in Hristos care ma intareste!” Fi binecuvantat

    Frate Marin si eu va multumesc pentru articolele pe care l-ati postat, m-au zidit si m-au bucurat pentru maturitatea lor si sinceritatea pe care ati folosit-o. Domnul Isus sa va intareasaca sa fiti un martor credincios pana la capat.

    Va multumesc tutturor de pe acest blog, sunteti frati adevarati.

  12. Cand mama a fost foarte bolnava, am crezut ca este sfarsitul lumii. Nimic nu mai conta pentru mine. Mama e totul. Dumnezeu s-a indurat de mama mea, ea nu avea cancer, s-a facut bine si ii multumesc Domnului pentru asta. Ma rog ca Domnul sa va vindece si sa ramaneti printre copii dv pentru ca este foarte durereos sa ramai fara mama, chiar daca copii va sunt mari.
    Dumnezeu sa va aiba in vedere si sa ia aminte la rugaciunea copiilor dv. Pace!

  13. Adelina, Dumnezeu este intelept si nu ne produce niciodata o durere fara sa nu fim si binecuvantati. Crede ca Dumnezeu in dragostea Lui mare vede mai inta sufletul de aceea ne trece prin incercari.
    Multumesc si Domnul sa te binecuvinteze.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura