ANUNTURI

O rugăminte pentru predicatorii virtuali ATOTȘTIUTORI ȘI ATOTCOMENTATORI

În lumina evenimentelor din Orientul Mijlociu și a conflictului dintre Iran și Israel observ cu îngrijorare tendința tot mai frecventă a unor pastori și predicatori atotștiutori și atotcomentatori de a se implica în analize de strategie militară și geopolitică, oferind sfaturi și comentarii care depășesc sfera lor de competență.

Vă rog să vă amintiți limitele cunoștințelor dvs. și să recunoașteți că nu faceți niciun serviciu nimănui atunci când vă aruncați în subiecte care vă depășesc. Lipsa studiilor militare, a expertizei în politica externă și directe în conflictele din Orientul Mijlociu poate duce la interpretări greșite ale realității, oferind perspective incomplete și chiar periculoase.

De asemenea, vă rog să fiți precauți în folosirea Bibliei ca instrument de manipulare în contextul acestor conflicte – utilizarea Bibliei ca justificare pentru anumite opinii politice sau militare poate induce și mai multă confuzie într-un mediu care nu este familiarizat cu evenimentele care se întâmplă în lume.

Lumea are nevoie de lideri spirituali care să predice Biblia, să ofere speranță și unitate, nu de comentatori politici care să propage dezbinarea și frica.

Vă mulţumesc!

--

Cătălin Vasile

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura