ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Întalnirea care iti schimba viata!

Isaia 45:2  „Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase, voi sfărîma uşile din aramă, şi voi rupe zăvoarele din fier.

Întâlnirea despre care vreau să vă vorbesc astăzi nu este o întâlnire oarecare. Este o întâlnire de gradul 0 care îți schimbă viața cu 360°. Întâlnirea aceasta nu este cu o ființă umană, ci este întâlnirea cu Dumnezeul tău, Creatorul Universului.

Poate au fost întâlniri în viața ta care te-au schimbat, care ți-au lăsat tristețe sau dezamăgire în suflet. Poate au fost întâlniri care ți-au frânt inima, te-au lăsat gol pe dinăuntru sau cu buzunarele goale. Poate te-ai întâlnit cu persoane pe care îți dorești să nu le fi întâlnit niciodată în viața ta. Toate întâlnirile au lăsat urme adânci în inima ta, pentru că nu ai avut parte de adevărata întâlnire. Această întâlnire nu este una fizică, nu e carnală, nu e pământească, ci una cosmică, supranaturală, neînchipuită, inimaginabilă.

Întâlnirea cu Domnul este întâlnirea vieții tale, care niciodată nu îți va aduce dezamăgire, niciodată nu te vei mai simți singur după această întâlnire. Este întâlnirea care te face cel mai bogat dintre oameni, pentru că aduce în viața ta pace, bucurie, dragoste, nădejde, credință, lucruri spirituale pe care nimeni niciodată nu le va putea cumpăra cu bani.

La 18 ani am avut și eu parte de această întâlnire care m-a ridicat pe culmile cele mai înalte ale fericirii. Și m-am îndrăgostit de EL, Acel care mi-a ieșit în cale. Eram căzută la pământ, nu mai trăgeam nădejde de viață, dar EL a apărut în fața mea, mi-a ridicat bărbia, m-a privit cu atâta seninătate în ochi, mi-a șters lacrimile, mi-a legat rănile și m-a luat cu blândețe pe brațele Sale. Mai presus de toate, m-a îmbrăcat cu haina albă, haina mântuirii. L-am privit cu adâncă admirație pentru ceea ce făcea EL pentru mine. Uitându-mă atentă la EL, am văzut urme de spini pe fruntea Lui, palmele erau încă sângerânde și barba smulsă din loc în loc. Curioasă L-am întrebat: ”Ce s-a întâmplat?” El…a tăcut…m-a privit vreme îndelungată, apoi m-a strâns la pieptul Său și mi-a zis: ”Am fost lovit, scuipat și biciuit pentru că te iubesc și te-am iubit încă înainte ca tu să fii existat…” Și în urma acestei întâlniri L-am primit în inima mea, pe Acela ce în cale mi-a ieșit!

--

El sfarmă ușile de aramă, îmi netezește cărările, îmi vindecă toate boalele și mă umple cu bucurie. De EL m-am îndrăgostit pentru totdeauna.

1 Împăraţi 18:39  Când a văzut tot poporul lucrul acesta, au căzut cu faţa la pământ, şi au zis: „Domnul este adevăratul Dumnezeu! Domnul este adevăratul Dumnezeu!” Când o să vezi și tu lucrurile minunate ce le face EL în viața ta după ce L-ai întâlnit? Vei putea spune din toată inima: ”DOMNUL ESTE ADEVĂRATUL DUMNEZEU?”

Tu când L-ai întâlnit și cum s-a schimbat viața ta? Îndrăgstește-te de EL (dacă nu ai facut-o până acum) și nu vei regreta!

Trimite si altora linkul acestui articol:

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro www.hainecrestine.blogspot.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. Pace Florina draga,am citit editorialul tau ,este ziditor,l-am intalnitpe Isus cand viata mea doream o schimbare,nu stiu simteam nevoia de ceva nou in viata mea ,imi doream un suflet pereche ca sunt divortata de 20 de ani,sti mie imi plac noutatile si lucrurile noi,voiam ceva dar firesc binenteles ,pe atunci.Dar o voce mi-a spus ,nu acolo iti este locul intre cei rai si mincinosi, tu trebuie sa vi la Mine sa cauti adevarul, mi-a scos o fam de pocaiti in cale si de atunci ceva m-a tulburat si am riscat, eu sunt din fire mai curajoasa ma bag in toate sa aflu cat mai multe asa sunt eu ,apoi am devenit ascultatoare si m-am facut mica in fata Lui m-am vazut cat sunt de pacatoasa citind in Biblie .Mai tarziu dupa botez am devenit atat de indragostita ca am declarat la o partasie cu frati si surori ca m-am indragostit de Isus,radiam de fericire nimeni nu m-a facut atat de fericita ca EL,nu ma puteam dezlipi de Biblie de 5 ani o citesc zilnic,fac ce fac si o iau si mai citesc ceva si Domnul imi vorbeste cred ca daca cineva imi va lua Biblia voi muri fara ea,pot sa imi ia tot dar nu Biblia.Sa fi indragostita e un sentiment de copilas care are nevoie de mama sa tot timpul,pe care ii vedem mereu uitandu-ne in jur si cautand cu gurita lor dupa sanul mamei care il hraneste cu lapte sa creasca,dece sunt asa? pentru ca ei vor sa creasca .Asa suntem noi cu Biblia, adica cu Isus mereu cautam dupa hrana cea de toate zilele, laptele duhovnicesc sa crestem in credinta.Evident acum am crescut sunt fericita si viata mea a avut o intorsatura nu de 360 de grade ca altfel ma intorceam de unde am plecat, ci de 180 de grade adica sunt cu spatele la trecutul meu si caut sa ma dezlipesc total de el si stau cu fata la viitorul meu cu Isus si sa ma alipesc de El,prefer sa intorc spatele raului care ma tinea legata in lanturile faradelegi si sa stau cu fata spre cerul care imi da lumina si intelepciunea desavarsirii,privesc la desavarsire uitand tot ce a fost si pe toti prietenii care m-au dezamagit si acum inca mai sufar dezamagiri pentru cei din lumea crestina in care am crezut si ii vad cum cad si se intorc inapoi in lume si nu se pot dezlipi de ea ,nu isi dau seama ce pierd, treaba lor .Inca nu port o haina alba curata si sfanta, dar sper sa o primesc cand voi pleca la Domnul acasa,pentru ca inca nu mi-am sfarsit alergarea sa fiu vrednica de ea, port una roz cea a sperantei, asa m-am visat Mireasa dar cu rochita roz deschis, eu sper dar nu stiu cum va fi cand voi pleca, Domnul stie .Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa fim indragostiti de El mai mult decat oricine de pe acest pamant, sa purtam cununa mantuiri noastre si haina alba a neprihaniri noastre acolo in ceruri ,dupa sfarsitul calatoriei noastre pe pamant.Amin

 2. Intoarcerea la Cel ce da viata este cea mai minunata experienta din viata uni om si unica. Este minunat cum pe fiecare ne abordeaza intr-un fel anume, ne cauta , ne cheama pe nume, ne spune cat ne iubeste si ce mult a asteptat sa-I dam atentia noastra, nu este minunat? Este ca si logodnicul/a parasit/a care sta si asteapta rabdator/e intoarcerea iubitei/lui lui cu aceiasi dragoste ca la inceput si nu are nici un repros de facut.
  Multumesc pentru articolul tau, draga mea fica adoptiva Flory, m-ai facut sa retraiesc intoarcerea mea la Domnul care ma emotioneaza de fiecere data cand o retaiesc.
  Domnul sa te binecuvinteze!

 3. Sora mea Monica, Dumnezeu sa va binecuvinteze!!! Asteptam sa scrieti un articol cu marturia Dvs pentru a-l posta in intregime ca si editorial!!! E minunat cum Dumnezeu ne schimba vietile si face din noi oameni noi, nascuti nu din carne si sange, ci din Dumnezeu!!!!

  Fiti binecuvantata sora mea, si asteptam cu mare drag sa ne spuneti experiente cu Domnul prin care si altii sa fie intariti si ziditi asa cum Dvs ati fost prin acest articol!!! Va pup!! Harul si pacea sa va fie inmultite!!!!!!

 4. Mami mea draga si sora Valeria, Dumnezeu doreste mereu sa traim acele clipe dintai, si nu pot sa uit versetele din Apocalipsa care ne indeamna la DRAGOSTEA DINTAI!!! Cu aceste sentimente trebuie sa traim zi de zi….dragostea noastra fierbinte pentru Dumnezeu!!!!!

  Doamne fa sa arda in noi focul Tau si niciodata sa nu putem trai fara Tine!!!

  Fiti plina de pace sora mea, si nu uitati ca PUTETI TOTUL IN DUMNEZEU CARE VA INTARESTE!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: