ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Treci de la teorie la practica….

Cred ca toti stim ca pentru a fi un bun crestin trebuie sa fi implicat in misiune, in slujire, in vizite la spital si alte activitati ale bisericii.  Dar de ce ne este asa de greu sa facem ceva? De ce nu vrem sa aratam ce suntem? De ce ne ascundem marturia? De ce nu trecem de la teorie la practica si ne si gasim destul de buni pentru a comenta de cei care fac misiune si se implica, ii criticam sau spunem ca doar de ochii lumi fac?
  A raspunde chemarii lui Dumnezeu inseamna sa faci uneori lucrurile care chiar nu iti plac! Deci daca poti merge undeva sa faci curat, du-te, ca nu vei pati absolute nimic. Dumnezeu nu ti-a pregatit numa puf si sa stai la serviciu sau la scoala si atat, nimic mai mult… El nu ti-a dat misiunea de-a sta… ci de evangheliza lumea.  Acum este timp cat suntem inca tinerii. 1 Timotei spune asa: Nimeni sa nu-ti dispretuiasca tineretea, ci fi o pilda :  in purtare, in dragoste, in credinta, in curatie!  Esti tu asa? Esti un exemplu pentru cei din jurul tau? Ai trecut de la teorie la practica? Sau te complaci in starea in care esti? Daca iti place starea in care esti sper sa fie una buna, dar daca nu, Domnul sa aiba grija de tine! Acum e timpul generatiei tinere… De ce peste ani sa te uiti si sa spui:  Of chiar puteam face ceva pentru Dumnezeu, dar nu am facut-o… E un pic nasol sa ajungi la o anumita varsta si sa realizezi… stai putin eu nu am facut nimic ca Domnul sa straluceasca mai mult zi de zi! Domnul sa va binecuvinteze cu ce are mai bun! O saptamana binecuvantata sa aveti!

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

SPONSORI

Haine Crestine.blogspot.com: tricouri si bluze personalizate.  vezi modelele sau ce  model doresti > www.hainecrestine.blogspot.com

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

Related Articles

One Comment

  1. De ce trecem greu de la teorie la fapte?
    Pentru ca traim intr-o lume dezlantuita si apasatoare, uitand menirea noastra pe pamant si amestecandu-ne tot mai mult cu ea.
    Domnul Isus a trimis pe ucenici doi cate doi; azi cam rar se gasesc doi sa se uneasca in Domnul.
    Traim vremurile dim urma si lucrul acestea este tot mai vizibil.
    Domnul sa te binecuvinteze sora Claudia!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: