ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Domnul inca vorbeste si schimba…

Am avut o experienta foarte recenta care m-a facut sa realizez ca am gresit in multe lucruri si mai ales in implicarea mea in biserica.

Saptamana trecuta am fost plecata si pe parcursul intregii saptamani aveam dimineata si seara timp de partasie si aveam 4 americani cu noi, care ne vorbeau din experienta lor si intr-o seara au vorbit despre slujire si despre modul in care cerem noi lucruri. De obicei noi cerem lucrurile in asa fel incat sa fie pe placul nostru, nu pe placul Lui. Cat despre slujire zicea ca ne preocupam atat de mult de noi, ne punem pe noi in centru, incat Dumnezeu ajunge sa fie undeva pe ultimul loc… Ma gandeam ca suntem tineri si ca acum este timpul sa facem ceva, pentru ca atunci cand vom ajunge in varsta vom realiza ca nu am facut nimic si poate vom spune: ,,Chiar puteam sa fac ceva atunci, dar nu am facut!” Nu e bine… puterea marturiei noastre are un mare rol in viata de crestin. Tu spui ca esti crestin si totusi implicarea in viata bisericii si restul cum e? Esti multumit de cum esti in relatie cu Biserica si cu activitatile ei? Eu cand mi-am pus aceste intrebari am vazut ca nu sunt atat de buna pe cat as vrea eu sa fiu… si am inceput sa ma implic si stiu daca vreau o schimbare in biserica mea, totul trebuie sa inceapa de la mine! Fa o schimbare si incepe cu tine, nu spune :,,Sunt altii care sa o faca!” daca toti am spune asa unde vom ajunge? Nu va mai fi cineva care sa fie un martor. E o melodie care mie imi place mult si spune cam asa:

Si atat cat voi trai
Cu fiecare strop de viata
As vrea sa las sa straluceasca
Iubire limpede de cer.
Si-atat cat voi trai,
La fiecare pas ce-l fac,
As vrea sa las in urma mea
Iubirea jertfei din Calvar. Domnul sa ne ajute pe fiecare sa fim un martor al Iubiri Jertfei din Calvar.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

--

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

SPONSORI

Haine Crestine.blogspot.com: tricouri si bluze personalizate.  vezi modelele sau ce  model doresti > www.hainecrestine.blogspot.com

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Fie ca Domnul sa trezeasca in tineretul poporului lui Dumnezeu o ravna dupa Cuvant si sa aprinda focul Duhului Sfant, facand trezirea pe care o asteptam.
    Intariti-va in Domnul stiind ca in urma voastra este o armata de parinti care se roaga pentru voi. Cu Domnul inainte!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: