EDITORIALE

Cinsteste-ti parintii

,,Cinsteste-l pe tatal tau si pe mama ta, ca sa traiesti multe zile pe pamant” Exod 20:12 In Biblie este scrisa urmatoarea porunca: ,,Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta!”. Saptamana asta ce-a trecut, o familie a ramas fara mama…si ma gandeam cand i-am pretuit ultima oara pe parinti, cand le-am zis ultima data ,,te iubesc! Sunteti importanti pentru mine!”? Poate te gandesti ca tot timpul ii vei avea langa tine, dar nu sti cand le va sosi sau iti va sosi ceasul, nu stim clipa cand va veni. Sti invatam ca a incerca sa iti ceri iertare, sa spui ca iubesti, sa spui ca iti este dor, sa spui ca ai nevoie de ajutor, sa spui ca ai nevoie de cineva langa tine…in fata unui mormant e de prisos. Parintii tai se vor bucura cand le vei spune ca ii iubesti si ca nu poti fara ei. Ei sunt cele mai importante persoane din viata unui om si trebuie pretuite si respectate ca atare. Recunosc nu de fiecare data am multumit pentru ce imi dau si nu tot timpul le zic ca ii iubesc, dar e bine sa ne gadim la ceea ce putem face cat timp sunt langa noi. Du-te si spune parintiilor tai ca esti mandru de ei, daca esti la distanta suna-i, daca ai probleme nerezolvate cu ei, rezolva-le, s-ar putea ca atunci cand vei vrea sa le zici ca iti pare rau si ca ii iubesti si pretuiesti… sa fie prea tarziu si atunci iti va parea rau. Poate ar fi frumos, acum,ca natura renaste si infloreste, ia niste flori si fa-le o vizita parintiilor tai sau daca esti aproape de ei, ia flori si petrece mai mult timp cu ei decat deobicei. Nu fiti incapatanati sa nu aratati ceea ce simtiti, ei se vor bucura de cuvintele simple spuse de voi, nu cred ca e bucurie mai mare. Cinsteste-ti parinti ca sa traiesti multe zile pe pamant [Efeseni 6:2-3]veti fi binecuvantati de Dumnezeu cu o familie unita si binecuvantata. Ganditi-va de cate ori au fost langa voi cand plangeati, cand erati tristi, bolnavi, cand erai mic si te loveai, nu tot ei erau langa tine? Gandeste-te numai la noptiile nedormite, in care te vegheau. Pentru toate acestea si pentru toate emotiile pe care le au pentru noi, nu credeti ca merita toata iubirea si atentia noastra ? Haideti sa le aratam cat de mult ii pretuim!

Articol scris de Claudia Mihaiescu, ®www.CrestinTotal.ro

Citeste (click aici) articole scrise de Claudia Mihaiescu.

In fiecare marti un nou articol de Claudia Mihaiescu

--

-

Related Articles

4 Comments

  1. pace tuturor! intradevar un mesaj cuprinzator…eu nu traiesc intr-o familie crestina insa incerc pe cat posibil sa fac fata greutatilor… eu le spun cat ii iubesc si cat imi sunt de dragi insa ei nu reusesc sa imi zica ca ma iubesc, imi arata insa felul lor de a arata nu este tocmai asa cum vreau eu :)…haideti sa ne rugam si pentru cei care au familii neintoarse catre Domnul!…Domnul sa fie cu voi si cu familiile voastre si pacea Lui sa va umple inimile zi de zi! 🙂

  2. hey…intr-adevar este adevarat.trebe sa ne rugam.domnul sa ne ajute pe fiecare in parte.Si cceea ce depinde de noi sa facem.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura