ANUNTURI

“Alege Viața” caută voluntari

Chestionarele online au arătat că tinerii cu vârste între 18 – 29 ani reprezintă 46% dintre utilizatorii de internet, urmați de cei cu vârste între 30 – 44 ani în procent de 24% și de adolescenții până în 17 ani – 21,5%. Statisticile spun că în 2009 au accesat internetul aproape jumătate dintre români, o creștere substanțială față de cei 7 milioane în 2008.

E nevoie de oameni cu pasiune pentru Hristos care să ia inițiativa să le spună Evanghelia acestor tineri care își petrec cea mai mare a timpului lor pe internet. Este nevoie de creștini autentici care să îi ajute să crească în credință pe acești noi credincioși. Poți fi unul dintre cei care se ocupă de tinerii din orașul tău care își petrec timpul pe internet.

Alege Viața caută voluntari care:
– sunt pasionați de mediul online
– au o inima plină de pasiune pentru Domnul
– au evanghelizarea și ucenicizarea ca prioritate

Dacă te încadrezi în aceste criterii, trimite un email la contact@alege-viata.ro în care să specifici numele tău, biserica din care faci parte, orașul, experiența online și experiența în evanghelizare, precum și datele de contact ale pastorului tău (nume, telefon, email) iar noi îți vom răspunde într-un timp scurt.

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: