Reclame
ULTIMELE STIRI

“Maria […] pastra toate aceste cuvinte si cugeta la ele in inima ei” – Luca 2:19

“Maria [...] pastra toate aceste cuvinte si cugeta la ele in inima ei” – Luca 2:19 Iti propun sa facem un scurt experiment: care sunt cuvintele care iti vin in minte EXACT IN ACEST MOMENT? Scrie-le. Acestea s-ar putea sa fie cuvintele pe care le pastrezi in cele mai ascunse tainite ale sufletului tau. Ce cuvinte pastrezi in inima ta? La ce cuvinte cugeti in tacerea noptii? Sunt insulte, jigniri sau cuvinte de desconsiderare? Sunt cuvinte care aduc razboi, ura, cearta, teama, ingrijorare, frica? Sunt cuvinte care aduc vesti rele, nenorociri, intristare, suferinta si moarte? Sau sunt cuvinte asemanatoare cu cele din inima Mariei: NU VA TEMETI VA ADUC O VESTE BUNA O MARE BUCURIE PENTRU TOT POPORUL SLAVA LUI DUMNEZEU PACE PE PAMANT CRISTOS DOMNUL – MANTUITORUL Cuvintele la care ALEGI (Da, da! Depinde de tine ce alegi) sa cugeti in inima ta vor fi pentru tine BLESTEM sau BINECUVANTARE, NENOROCIRE sau BUCURIE. Din pacate, in ultimul timp nu mai cugetam la cuvinte, ci la IMAGINI. Iar imaginile care ne IZBESC de pe autobuze, de pe blocuri, de pe panouri publicitare, de pe trotuare, de la televizor (iar unele… din nenorocire chiar


 si din Biserici) sunt pline de incarcatura imorala, sexuala, pacatoasa.

Cum zicea C.S. Lewis: daca ai ateriza pe o planeta straina, ai intra intr-un local public si ai vedea o multime de locuitori ai acelei planete ascultand muzica in semiintuneric, cu ochii cat cepele atintiti asupra unui platou cu friptura, asteptand cu balele la gura sa se ridice capacul de pe friptura, ai zice ca fiintele respective au o problema grava cu mancarea si pofta de mancare.
La fel este pe planeta Pamant cu sexualitatea si pofta sexuala.

Revenind la cuvintele (sau imaginile) la care cugetam in inima noastra, la o privire foarte rapida si profunda, ce gasesti acolo? Mai scrie o data.
……………………………………
Alege azi sa arunci in marea uitarii toate fantasmele, toate imaginile si cuvintele interzise si murdare, care-ti framanta mintea si inima. Arunca tot ceea ce ti-a provocat durere si suferinta.

Alege astazi sa pastrezi in inima ta, la fel ca Maria, doar CUVINTELE FRUMOASE, de BINECUVANTARE si PACE, VESTI BUNE si VIATA.

Alege astazi SA PASTREZI in inima ta si SA CUGETI doar la CUVANTUL LUI DUMNEZEU – Biblia – si la SFANTUL care este Fiul lui Dumnezeu – ISUS CRISTOS – CUVANTUL INTRUPAT, binecuvantat fie Numele Lui.

Apoi din inima ta vor curge IZVOARE DE APA VIE, de BINECUVANTARE, de VINDECARE si PACE, pentru tine insuti si pentru cei din jur.

Eram bolnav intr-o zi si stateam in pat, iar fiul nostru cel mic, de 5 anisori, mi-a adus la capul patului toate Bibliile pe care le-a gasit prin casa. Nu ca un talisman, ci pentru ca el a inteles ca ACOLO ESTE PUTERE !!

Alege astazi sa-L pastrezi in inima ta si sa cugeti la CRISTOS ISUS – CUVANTUL VIU SI BINECUVANTAT AL LUI DUMNEZEU.

Ioan Ciobota

sursa: ioanciobota.wordpress.com

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23275 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la “Maria […] pastra toate aceste cuvinte si cugeta la ele in inima ei” – Luca 2:19

  1. sarbatori fericite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: