InterviuriInterviuri cu: ArtistiInterviuri' SCRISE

Interviu cu: Proconsul

ProconsulFelicitari pentru melodie

CrestinTotal: Cum v-ati intors la Domnul? sau este doar o melodie? Ce sau cine v-a facut sa alegeti drumul acesta?

Proconsul: Ne-am intors la Domnul pentru ca ne-a ales El.  Nu este doar o melodie, sunt chiar vreo sase melodii. Mai avem putin si concretizam un disc. Ne dorim sa ajungem sa slujim doar Domnului si sa si traim din asta, impreuna cu famiile noastre si consideram acesta un inceput.

CrestinTotal:  Daca da care a fost motivul intoarcerii voastre?

Proconsul: Motivul intoarcerii noastre a fost frica aparuta in fata posibilitatii ca noi sa pierdem mantuirea. Fara mantuire, faptele noastre ar fi ramas moarte.

--

 CrestinTotal: De ce melodia aceasta e dedicata Lui Dumnezeu?

Proconsul: Totul porneste de la o adanca recunostinta fata de binecuvantarea absoluta si totala, pe care Domnul a revarsat-o asupra noastra si asupra familiilor noastre. Si, pentru ca muzica este un dar nobil pe care Domnul ni l-a dat, tot prin muzica ii si raspundem.

CrestinTotal: Pe viitor va mai ganditi sa mai compuneti cantari de genul acesta?

--

Proconsul: Cu ajutorul Domnului, dupa cum am zis si mai sus, vrem nu numai sa facem un disc intreg de inchinare, dar sa si ajungem sa traim numai din muzica inchinata Domnului. Dar acest lucru nu implica numai intoarcerea tuturor colegilor nostri, ci presupune si o dezinhibare a publicului din Romania, care inca nu a inteles ca Domnul poate fi laudat oriunde, oricum si prin orice fel de muzica dar mai ales ca trebuie sa plateasca atunci cand merge la un spectacol sau cand vrea sa asculte muzica acasa. Ma refer aici si la cei care descarca muzica de pe net fara sa plateasca!

CrestinTotal: Cine a scris versurile de la melodia “Sunt al Tau””…si in ce momente??

Proconsul: Versurile sunt scrise de Dragos, impreuna cu sotia lui, Carmen Dinca si, evident, pentru ca sunt versuri de inchinare, sunt insuflate de Domnul.

CrestinTotal: Credeti ca noua melodie va avea un impact mai mare asupra publicului decat cele de pana acum?

Proconsul: Cu siguranta impactul va fi mai mare, chiar daca nu ne dam seama imediat, pentru ca orice lucrare asezata din inima la picioarele Domnului va avea roade.

CrestinTotal: V-ati intrebat vreo secunda daca Acel pentru care dedicati aceasta melodie  exista cu adevarat?

Proconsul: Nu. Nu punem niciodata la indoiala faptul ca Dumnezeu exista, la fel cum nici voi nu va indoiti acum de existenta acestui interviu.

CrestinTotal: Daca v-ar chema cineva  la o seara de tineret ati canta? Ati fost vreodata la o biserica evanghelica?

Proconsul: Am cantat deja de mai multe ori si in biserica,  unui public restrans, dar si la evanghelizari, unde publicul era mult mai numeros.

CrestinTotal: Ce muzica va place sa ascultati. De ce? Aveti o trupa/artist preferat/melodie preferata?

Proconsul: Ca stil muzical ne plac foarte mult pop-rock-ul, rock-ul soft si  jazz rock-ul. Dar ne place in general muzica buna, cu mesaj inteligent si constructiv. Ascultam si muzica de inchinare, insa nu cunoastem inca toata miscarea. Ne plac Delirious, Michael W. Smith, Jars of Clay si altii.

CrestinTotal: Ce reactii au cei din bransa voastra ca e inedit, puteti  risca sa fiti marginalizati pentru aceasta melodie?

Proconsul: Noi nu suntem primii muzicieni de pe main stream care inchina piese Domnului. Din cate stim noi, au facut-o altii inaintea noastra si ii admiram pentru asta. Insa noi s-ar putea sa fim primii in Romania, care incearca sa duca totul la alt nivel, ajungand sa cante exclusiv Domnului. Asa ca pana acum nu ne-am lovit de reactii adverse, ci doar de o stare de mirare.

CrestinTotal: Odata ce e lansata melodia, inseamna ca v-ati asumat riscul, cunoscand pentru ce o faceti, cand spui „sunt al tau” cu toata convingerea, nimic nu te opreste sa o si dovedesti, ba chiar e o onoare?! Ce parere aveti?

Proconsul: Niciun om nu are aparatul cu care sa masoare credinta si devotamentul fata de Domnul. Toate vor fi judecate la venirea Lui. Deci, acum nu trebuie sa dovedim nimic oamenilor, pentru ca asta ar insemna sa ne laudam.

CrestinTotal: Care este cea mai mare teama a voastra?

Proconsul: Ne ingrozeste ideea ca vreun apropiat de-al nostru nu va fi mantuit.

 CrestinTotal: Pentru cine vreti sa cantati in urmatorii 15 ani?

Proconsul: Noi am cantat intotdeauna muzica de dragoste pe ritmul careia oameni s-au indragostit, si-au declarat iubire vesnica, s-au casatorit si chiar au facut copii. Este o onoare pentru noi. Ne dorim sa cantam tot publicului nostru, care ne-a iubit timp de 10 ani si fara de care nu am fi putut ajunge aici. Insa ne mai dorim ca de acum incolo, acest public sa ne urmeze pe Drumul cu Sens Unic.

CrestinTotal: Practic, cu ce difera Proconsul din lume fata de Proconsul care canta pentru Domnul?

Proconsul: Chestia asta cu Proconsul din lume si Proconsul care canta pentru Domnul are in sine o judecata! Domnul Isus nu a voit scoaterea noastra din lume ci ca noi sa avem in lume un comportament si o stare care sa il evidentieze pe EL si slava Lui! In rest, muzica vine de la aceeasi Sursa, suntem aceeasi trupa, aceeasi muzicieni si vom avea aceleasi concerte live, cu sound-ul cu care publicul nostru s-a obisnuit. Proconsul sau cel putin o parte din el (pe care o dorim cat mai mare) canta pentru Domnul de fiecare data!

CrestinTotal: Care sunt proiectele pe care le-ati facut si de care va pare rau? Si care sunt proiectele de viitor?

Proconsul: Nu ne pare rau de nimic. Incercam sa invatam din greseli. Inafara de concertele noastre si turnee, ne dorim ca macar o data pe an sa organizam un spectacol-eveniment, la care sa participe nume mari din muzica crestina.

CrestinTotal: In final am sa va rog sa transmiteti un mesaj tuturor vizitatorilor blogului www.crestintotal.ro

Proconsul: “Mila voiesc, nu jertfa” – jertfa este Isus Hristos.

Interviu realizat de Iacob Emanuel – CrestinTotal.ro

Arhiva interviuri:

 

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

42 Comments

  1. Nu credeam ca o sa aud asemenea cuvinte de la o formatie celebra a muzicii romanesti.D-zeu chiar are putere de a schimba vieti.Foarte buna explicatia: D-zeu vrea ca acolo unde ne-a pus pe fiecare sa fim marturie si lumina.
    Cred ca este si un impuls pentru noi, publicul crestin, sa ii sustinem. Este foarte greu sa renunti poate la beneficiile oferite de scena muzicii seculare, deaceea nu trebuie sa dam motiv Satanei de a veni cu idei de genul: pocaitii nu stiu sa aprecieze munca acestor formatii, ci sa ne ajute D-zeu sa demonstram contrariul.
    Fiti binecuvanati!

  2. Super raspunsuri.
    Ar fi fost interesant sa stim cine anume din Proconsul a raspuns la intrebari.
    Mi se pare ca s-a creat falsa idee ca doar vreo 2 sunt nemantuiti din Proconsul.
    Felicitari pentru Interviu!

  3. Frumos interviu, intzelepte raspunsuri!
    Fiti binecuvantati dragilor, in tot ceea ce va propuneti!
    Go on!
    Mult bine!

  4. Limbajul folosit de cel care a dat interviul denota o vechime in pocainta si in Cuvant,acest limbaj nu este folosit de incepatorii in credinta, as fi fost curioasa de cand s-a pocait si care a fost motivul concret, persoana sau evenimentul care i-a facut pe toti sa se pocaiasca .Sincer ma-as bucura ca solistul si ceilalti sa il urmeze pe Domnul, ma rog pentru asta si sa nu se piarda cum au mai facut si altii ca ei.

  5. Mie inca nu imi vine sa cred ca o astfel de trupa s-a intors la Domnul pe cand altii il parasesc pe Dumnezeu….ma bucur mult sa aud asemenea vestii minunate prin care ne putem da seama ca nu conteaza cine ai fost si esti ci conteaza faptul ca daca Dumnezeu te are in plan de mantuire omul va trebuii sa se intoarca la creatorul sau..Chiar ma bucur mult pt Proconsul dovada ca Dumnezeu iubeste pe pacatosi.Dumnezeu sa ii binecuvinteze cu putere si dragoste in continuare..

  6. Să dea Dumnezeu ca aceşti oameni să sufere un proces profund de transformare a inimii şi a minţii… să treacă prin acea metanoia şi metamorfeo pe care le vedem în Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu ! Evident, este un început bun, Dumnezeu a lucrat în viaţa lor şi cu ajutorul Său, aceşti oameni Îl vor primi până la urmă cu toţii pe Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos ! Eu mă voi ruga în fiecare zi pentru ei pentru ca acest vis să se transforme în realitate. Fie ca trupa Proconsul să păşească pe un drum ireversibil al naşterii din nou, al smereniei şi al întoarcerii reale la Dumnezeu ! Dacă aş putea, le-aş sugera să înceapă cât mai repede să producă videoclipuri cu un mesaj foarte puternic, exact ca acesta pe care-l puteţi viziona on-line AICI

  7. as vrea ca prin noile melodii(crestine)sa se intoarca toti fani lui la Domnul:X
    si vreau sa aiba parte doar de binecuvanatri in viata:)

  8. intrebarea mea este cine ia facut sa se Pocaiasca…cine lea spus de Dumnezeu?(cine stie raspunsul va rog sa imi spuneti:D)

  9. salut,
    mantuirea este o fata morgana daca nu sunteti asculatori si implinitori ai scripturii.

  10. @ danutza, ai scris „Chiar ma bucur mult pt Proconsul dovada ca Dumnezeu iubeste pe pacatosi.”
    Bine, dar cu ce sunt (sau au fost) ei mai pacatosi decat noi? Ai tu aparatul de masura pt pacatosenie? Ei au fost toata viata artisti, noi am fost imfumurati, prefacuti, mandri, mincinosi, ne dam mai buni decat altii, critici inraiti, nemultumiti, rautaciosi, egoisti, invidiosi, cu sentimente de superioritate, barfitori, si as putea sa continui cu lista… pentru chestiile astea nu se aplica (din pacate) disciplina in biserica. Ni se termina putina viata care mai este in noi cu pacatele astea „ascunse”, si ar trebui sa ne putem privi prin exterior, cu ochii altora.
    Sigur ca Dumnezeu iubeste pe pacatosi, doar pentru asta a venit Mantuitorul, nu? Dar cel mai mare pacatos poate ca sunt eu, nu cei ce au avut intotdeauna o inclinatie spre muzica/arta.
    Ei, am intervenit si eu la comentariul tau, si tu ai putea gasi in asta exagerare, obraznicie, tupeu, mandrie, dorinta de afirmare, dominare… am dreptate ca suntem cu totii pacatosi?

    Sa ne ajute Mantuitorul sa ne masuram bine cuvintele inainte arunca cu piatra.

    Mult bine!

  11. eu am fost acum o luna la un concert proconsul in cluj…dar nu era un concert crestin deloc era pur laic:(

  12. spuneu spre sfarsitul interviului ca nu regreta nimic…mi se pare dubios cum te poti pocaii si sa nu regreti nimic,cat despre solist l-am vazut cantand respectiva ,,cantare,, la o emisiune tv. si mi se parea ca era dedicata tipei golutze care dantzuia pe acolo…,

  13. E o implinire evidenta a Scripturii cu privire la zilele din urma:”oamenii vor fi iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu, se vor lepada de credinta (de credinta adevarata), ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor.” (1Timotei4:1; 2Timotei3:1-5).
    Ei „vor merge din rau in mai rau, vor amagi pe altii si se vor amagi si pe ei insisi” (2Timotei3:13).
    Cuvintele crestine nu pot acoperi duhul strain de Duhul lui Dumnezeu care se manifesta prin ei. Dumnezeu sa aiba mila de ei si de cei ce se lasa amagiti!

  14. vai, ce mi se da sa vad aici…
    -Alinux , te crezi mai sfant dar totusi ai fost la un concert „laic” sa ai material de criticat… (diavol = defaimator, pe cand dragostea acopera totul). Presupun ca nici tu nu ai stat pe genunchi in timpul serviciului (sau al scolii), desi te dai mai sfant. Asta e deocamdata sursa de trai la artistii astia. Le dai tu de mancare? Parca vad ca ti-e plin calculatorul de muzica „crestina” piratata. Daca ei vor deveni toti crestini in asa fel incat sa-si poata permite sa cante ce vor ei (piese cu text crestin) nu vor putea supravietui ca artisti, pt ca voi nu cumparati muzica. Voi doar criticati ce luati de pe net!

    -ionela, iti pierzi vremea la tv. ca sa poti spune apoi ca „ti se pare” cate ceva, doar sa stingi flacara care tocmai s-a aprins in cineva. De ce n-ai ascultat in timpul asta o predica buna? Poate te-ar fi ajutat mai mult.

    -„un fir de iarba” -Acelasi stil vesnic intalnit. In doua cuvinte reusesti sa critici mai multe persoane, (implicate in interviu) si in acelasi timp sa te dai mai sfant prin remarca ta. Iti meriti semnatura!

    -Gabi, cred ca tu esti cel mai rau, ca te folosesti de texte din scriptura ca sa judeci pe altii. Iti iei responsabilitatea de profet la inceputul „remarcii” tale, ca mai apoi sa pretinzi ca ai si darul deosebirii duhurilor, iar in final sa iei o falsa evlafie rostind o rugaciune pentru ei.

    De ce nu gasiti cuvinte de incurajare, de ce vreti sa-i incadrati in sabloane, de ce nu va rugati pentru ei in tacere fara sa faceti public asta, de ce nu va dati seama ca au nevoie de incurajare si sustinere?. Daca eu as fi proiectant, ar trebui sa proiectez doar biserici si amvoane, daca as fi pictor, sa pictez doar fetze de apostoli? Aveti putina ingaduinta cu ei, si rugati-va sa se pocaiasca toata trupa, dar nu stingeti lumina care tocmai s-a aprins!

  15. Marius,draga, n-am televizor de … nu mai stiu cand, dar am primit acest mesaj de la „crestin total” si am cautat pe youtube, cate ceva sa vad despre ce-i vorba pt ca-s pe dinafara cu VIP-urile, si consider ca m-am exprimat bine spunand „mi se pare” pt. ca n-am de unde sa fiu convinsa. „asta e deocamdata sursa de trai la artistii astia”??? Atunci hai sa mergem la furat pana una alta.

  16. Marius

    Trebuie să mă iubeşti aşa.

    Îmi meriţi semnătura, deasemeni.

    Chiar nu am ţinut să mă „dau” mai sfânt prin „remarca” mea.

    Nu ţine de sfinţenie, ţine de realitate şi obiectivismul Scripturii.

  17. ”care n-are nici un pacat sa aruce primu cu piatra”……rumegati de doua ori inainte sa spuneti ceva……rugati-va mai bine pentru ei 🙂

  18. Marius, mereu se confunda deosebirea duhurilor si a lucrarilor cu judecata. Biblia spune: „Preaiubitilor, sa nu dati crezare oricarui duh; ci sa cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu;” ( 1 Ioan 4.1)
    Asta nu insemna judecatata, nici dat cu piatra. Deci, eu nu judec Proconsulul.
    Citind interviul lor cu foate multa atentie, am gasit neconcordante grave in raport cu Scriptura; ulterior am gasit toate aceste neconcordante, remarcate si de alt frate, mentionate in: http://trezirespirituala.wordpress.com/2009/10/21/proconsul-pocaiti/#more-4540.
    In plus, vizionand video-ul, crede-ma, e o blasfemie!
    Manifestarea unui duh strain nu trebuie incurajata. Crede-ma Marius, e o dovada de dragoste sa poti spune adevarul.
    Le doresc din inima sa fie ai Domnului, dar doar umbland coform „sablonului” divin, Cuvantul Sfant.
    Nu fac polemica, puteti critica, contesta ceea ce am scris, e marturia mea care ramane inaintea Lui si a celor ce citesc.

  19. Sunt consternata – nu atat de interviu cat de comentarii. Incredibil. Get a life. Grow a brain. Nu ca ar fi pierdut ceva muzica usoara romaneasca prin faptul ca proconsul a devenit formatie de muzica religioasa, da’ de ce nu incearca si ei un gospel ceva, sa sune intr-un fel, daca tot ne obosesc? Si acum ce fac – pentru a demonstra nou-dobanditul adevar absolut? Poarta basma? renunta vocalul la alcoolul care i s-a intiparit deja pe figura pentru vecie? Chiar asa – poate fi mantuit cineva care arata buhait de bautura?! Tot felul de intrebari, care de care mai pasionante. Un site mai interesant nici ca am vazut.

  20. getalife, Nu , draga, nu poate fi mantuit….
    ce, Hristos a venit doar pentru fotomodele, vegetarieni, fetze bisericesti, oameni „la 4 ace”? Sa stii ca TOCMAI pentru „fetze alcoolice” si-a varsat sangele, sa-i scoata din conditia lor, sa le dea un viitor si o nadejde. Probabil ca daca ar veni in ziua de azi nici n-ar intra in biserici (indiferent de care-or fi ele) decat sa critice fariseii si carturarii zilelor noastre imbacsiti de ritualuri si doctrine dar carora nu le pasa de muritorii de rand rataciti prin gari si baruri. Sa stii ca pentru El, un alcoolic, o prostituata sau un preot cu renume mondial e totuna! Daca prostituata e gata sa-si schimbe mentalitatea/viata va deveni prima dintre cei ce-L urmeaza.
    Te rog sa nu-l comfunzi pe Hristos cu Hitler!

  21. O stire foarte interesanta ,ma bucur pentru acesta formatie ca s-a hotarat sa cante pentru Domnul,Luca 15:6.Isus a zis …”Bucurati-va impreuna cu mine,caci mi-am gasit oaia ce era pierduta.”7:Tot asa va spun ca va fi mai multa bucurie in cer pentru un singur pacatos care se pocaieste ,decat pentru nouazeci si noua de oameni neprihaniti care n-au nevoie de pocainta.Amin….si as vrea ca toate formatile din lume sa aduca lauda Domnului,dar sa se si pocaiasca de faptele lor,si sa urmeze Calea Domnului sa cante si in biserici, si sa se boteze daca cred cu adevarat in Dumnezeu,cum declara ei,si atunci jertfa de lauda v-a fi primita si de Dumnezeu nu numai de oameni,e important ca Dumnezeu sa fie Cel care le indruma pasii si gandirea si sa primeasca laudele noastre,ca de la oamenii totul e in zadar,oamenii nu pot sa dea mantuirea si doar Domnul nostru caruia ii slujim Isus Hristos,Doamne ajuta-i sa se pocaiasca toata trupa si familile lor si alti daca e dupa voia Ta ,si nu uitati ca Dumnezeu v-a dat darul gratis (vocea si restul) de ce nu a-ti face si voi mai mult gratis decat cu bani si Domnul sa fie cel care sa va rasplatesca in cer,Domnul Isus a zis ….,Luca12:29 Sa nu cautati ce veti manca sau ce veti bea si nu va framantati mintea30. Caci tate aceste lucruri Neamurile le cauta,Tatal vostru stie ca aveti trebuinta de ele.31Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra….nu fiti ca fariseii Luca 16:14-16.
    Domnul fie laudat!

  22. Nici nu va imaginati cu cine o sa va intalniti in ceruri .(cei car vor ajunge….)Haideti sa nu il icadram pe Dumnezeu in „sabloanele” religiozitatii noastre si sa strigam din toata inima si fara rezerve:Doamne iti multumesc ca oameni de o asemenea valoare vorbesc deschis despre Tine.Glorie Mirelui!!!!!!

  23. Nu pot sa spun decat slavit fie Domnul!! Mi-a placut intotdeauna stilul vostru, acum ca IL slaviti pe acelasi Domn cu mine ma bucur nespus.Domnul sa fie vsnic cu voi.

  24. Domnul fie laudat pentru acest lucru!!!! asta este inca o dovada a Maretiei Sale…si inca odata ne dovedeste ca orice lucru este cu putinta la EL…..El ne uimeste tot timpul cu bunatatea Lui mila Lui si Harul Sau care-l toarna peste fiecrea om din aceasta lume…Domnul sa va binecuvinteze…..si asteptam un conceeeert inchinat Domnului …unde ne vom strange cu toii ptr a-L lauda pe Unicul Dumnezeu :):):):)

  25. Hey!
    Dragilor…..nu mai judecati oamenii…!!
    De ce trebuie tot timpul sa ne exprimam sentimentele fara sa cunoastem despre ce este vorba de fapt?
    Pomul bun se cunoaste dupa roadele lui……la fel si omul bun dupa faptele lui!
    Vom vedea noi in continuare daca Proconsul vor face fapte vrednice de pocainta lor si daca se vor vedea roadele Duhului Sfant…!
    nu?

    Nu fiti neintelepti…!
    Ma adresez unora dintre voi…… Numai ce a rasarit (probabil) o floare si voi o si calcati deja in picioare….!
    Asta nu e frumos…!

    Proconsul…ma bucur ptr voi daca L-ati ales pe ISUS…si oricum ma bucur ptr voi si stiu ca intr-o zi vezi fi copiii Lui!!! AMIN!
    VA astept la Arad!

    Pe toti ceilalti va salut!

  26. Ma bucur mult, pt formatia PROCONSUL ca D-zeu a avut un plan cu ei si acum ei fac parte din familia SA.D-zeu are metodele Lui de a-i intoarce pe oameni la EL.Fiti binecuvantati si tot ce faceti sa faceti ca si pentru Domnul nostru.
    Multe binecuvantari!!!

  27. Slava Domnului anca mai lucra si cu artisti din lumea asta Doamne adui e toti la tine si fai sa cante doar spre slava Ta .Ma bucur enorm de mult pentru proconsul acum ca al cautati pe Dumneze va iubesc mai mult va ascut mereu (doar muzica dedicata domnuli)an masina am muzica voatra e super cand vezi ca sunt uni care al slavesc pe Dumnezeu pri cantare…Dumnezeu sa va antareasca.as vrea sa eau legatura cu trupa dar nustiu cum daca aveti un nr de tel va rog scrietimi..ms

  28. ma doare sa vad judecati din partea asa zisilor crestini…

    Proconsul s-a schimbat. ( fie ca vreti voi sa acceptai fie ca nu).
    Schimbarea profunda o pot vedea doar prietenii apropiati… doar cei care-i cunosteau dinainte.. iar marturia lor pentru mine e credibila.

    M-am interesat inainte de a vorbi cu ei , de la cunoscutii lor, daca intradevar se vede Schimbarea… iar raspunsul m-a bucurat nespus… „sunt altii” … ” viata lor are in centru Cerul” …

    Voi de ce judecati inainte sa cunoasteti?
    inainte macar sa intrebati pe cei care va pot raspunde daca nu credeti cuvintele lor?

    Uneori… am impresia ca tot ce incercam sa facm unii.. darama altii … si durerea e ca ne sunt frati…

    Isus nu asa l-a primit pe Zacheu…
    si nu asa s-a purtat cu femeia condamnata la moarte de multimea cu pietre in maini…
    Isus nu l-a judecat pe Petru cand s-a lepadat…
    El nu a refuzat credinta unui suflet smerit si dornic sa-L primeasca…
    Voi de ce o faceti?

    … stiti?… uneori am impresia ca tot ce scriu ( eu si altii ) …
    tot ce se predica…
    toate conferintele si concertele …
    toate marturiile si eforturile…
    toate site-rile si stirile…
    toate noutatile zguduitoare si pierderile…
    toate avertizarile si iertarile…
    toate…
    pentru „fratii” judecatori nu vor naste niciodata roade…
    si asta doare…

    doar cei care s-au pus in Slujba Lui… slujind pe altii… pot simti durerea ca fiind durerea lui propie…

    Mi-e dor de oameni ca Moise… care au cerut sa fie stersi din Cartea Vietii oferind in schimb oportunitatea iertarii pentru poporul razvratit…
    Mi-e dor de oameni ca Pavel… care doreau sa fie mai bine ei despartiti de Cristos, in locul fratilor lui…

    Mi-e dor de oameni ca si Isus… care sa aleaga suferinta in locul multimii inecate in strigate de ura…

    Doamne… iarta-i ca nu stiu ce spun…

  29. Tot ce este dupa voia Lui D-zeu va rezista. D-zeu sa binecuvinteze lucrarea Lui prin aceia care ia ales mai dinainte ca sa fie ai Lui.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura