ANUNTURIEmisiuni tv

VIDEO – Antena 3 Cazul Bodnariu(17 Noiembrie) Invitati: Ben Oni Ardelean si Titus Corlatean + Marius si Ruth Bodnariu

catsnnnMihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, drama familiei de origine româno-norvegiană care a rămas fără cei cinci copii după ce aceștia le-au fost luați de Protecţia Copilului din Norvegia.

Marius şi Ruth Bodnariu au povestit, la Antena 3, că totul s-a întâmplat după ce fiica lor în vârstă de 10 ani ar fi spus la școală că părinții ei o lovesc uneori, acasă.

Mai mult, în acest proces s-ar fi implicat inclusiv o învățătoare a copiilor, care a dorit să sesizeze autorităților că cei doi părinți își îndoctrinează copiii. Totul, după ce una dintre fete a cântat la școală un cântec religios.

”E nevoie de multă solidaritate și de multă implicare politică și diplomatică foarte clară. Acești oameni sunt extrem de corecți. Au respectat procedurile din Norvegia. Lucrurile merg însă în direcția proastă”, a declarat fostul ministru de Externe Titus Corlăţean, care a sărit în ajutorul părinților despărțiți de copii de autoritățile din Norvegia.

page

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. DOMNULE PRESEDINTE unde sunteti cand cetateni ai tarii dvs au asa probleme ,ati fost instiintrat cu acest caz …. de ce nu faceti nimic ? de ce nu va deplasati in aceasta tara EUROPEANA ? noi am stat la coada ore intregi pentru incredere nostra in DUMNEAVOASTRA .. am avut incredere in dumneavastra !!! dac vi s-ar lua copii dumneavoastra cum ati reactiona ? de ce nu aveti nici un interes !!!.deja trebuia sa mergeti in NORVEGIA … suntem parinti fiecare !!!

  2. Mii Se rupe inima pentru familia aceasta, sa aduca Dumnezeu ziua aceaia cit mai curind cind vor fii din nou copiii linga parintii lor Xx

  3. NIMIC nu justifica violenta fata d copiii! C putea face un ingeras atat d grav incat sa l lovesti??? Mai bine i ti trageai tie cativa pumni in cap sa t calmezi! Si daca nu ai rabdare d c 5???

  4. Nimeni nu va putea sa simta ca o mama ptr.copiii ei. La nevoie intra si in foc ptr.ai salva. Ceea ce fac acei trogloditi,se vede limpede ca sunt calauzele satanei pe pamant. Satana,de la inceput la despartit pe om de Dumnezeu,isi continua lucrarea in familii,in societate,nu cedeaza usor.1Petru 5:8–Diavolul racneste ca un leu si cauta pe cine sa inghita…Doamne Isuse,Tu esti singurul care l-ai biruit pe satana si uneltirile lui,Te rog sa intervi cu puterea Ta in situatia disperata in care se afla familia Bodnariu,uneste-i Doamne,Te rog si fa-Ti Numele de slava. Ai mila Dunnezeule mare si-Ti multumesc.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura