EDITORIALE

Timisoara: Drumul Crucii

drumulcruciiprima_bIn Timisoara, pe data de 17 Aprilie, in Vinerea Mare, va avea loc procesiunea Drumul Crucii, la initiativa artistului plastic si ceramist Dan Les, impreuna cu actori amatori din Timisoara si Baia Mare.

Drumul Crucii se va desfasura pe o distanta de 3 km parcursi pe jos, incepand din Piata Sinaia la orele 15.00 si apoi continuand in Piata Maria, Piata Revolutiei, Piata Libertatii si se va finalize cu scena rastignirii in Piata Unirii.

Evenimentul acesta este menit “sa ne aminteasca de faptul ca Pastele este mai mult decat mancare, bautura si iepuras; Pastele este despre un Hristos inviat” spune pastorul evanghelist Claudiu Lepadat.

Urmarii mai jos cateva imagini de la acest eveniment ↓↓

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

  1. Astia nu au de lucru…de parca nu este biblia in loc de manifestarile astea ce nu au valoare!!!

    Un lucru important ce observ eu este caci in majoritatea bisericilor,nu se sarbatoreste moartea Domnului (asa cum este scris),adic a eliberarea noatra de sub robia pacatului, ci se sarbatoreste invierea cea ce nu are nici un suport biblik..

  2. salut nu este un comentariu dar am nevoie de ajutorul tau imi trebuiesc urgent cintece crestine despre inviere . Avem nevoie de cintari noi la tineret si as fi multumita daca m-ai ajut in problema mea. Imi trebuiesc fonograma si cintecul daca ai si poti sa ma ajuti te rog sa-mi scrii pe adresa yahoo.
    Domnul sa te binecuvînteze şi o zi de har în continuare.

  3. videoclipul a fost frumos au aratat fuarte bine cum sa intamplat si personajele au jucat fuarte bine felicitari

  4. Fotografii de la Drumul Crucii – Mures puteti vedea pe dcfoto.ro , a fost foarte impresionant

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: