www.crestintotal.ro

Echipa Crestin Total: Florina Patru

Citeste (click) articolele si poeziile scrise de mine

Mă numesc Pătru Florina – Sofia şi de la vârsta de 6 ani am crescut în biserică. De tânără copilă am avut o chemare pentru Dumnezeu şi pentru lucrarea Casei Lui. Am activat mereu în biserică prin cântări şi dedicare în lucrarea de misune. La 18 ani am simţit chemarea sfântă şi Glasul Domnului mi-a zis că trebuie să închei un legământ cu El pentru că nu ştiu nici clipa şi nici ceasul când El mă v-a chema şi trebuie să împlinesc ceea ce spune Biblia că dacă nu mă nasc din nou, adincă din apă şi din duh cu nici un chip nu voi putea intra în Împărăţia Lui.

Versetul cel mai aproape de inima mea este acesta: Isaia 46:4  „..până la bătrâneţea voastră Eu voi fi Acelaş, până la cărunteţele voastre vă voi sprijini. V-am purtat, şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijinesc şi să vă mântuiesc”. Îi mulţumesc Domnului că m-a ales din tinereţe să fiu a Lui şi mă bazez pe această promisiune a Lui că va fi alaturi de mine, va fi pentru mine şi va fi în mine până la bătrâneţea mea. Iar dacă va fii să cad de oboseală ştiu că dreapta Lui mă va sprijini şi nu îmi va lăsa sufletul în locuinţa morţii! Îl laud pe Domnul că sunt o făptură atât de minunată şi m-a lăsat să ma apropii cu deplină încredere de tronul milei Sale.

Cu cât mi-am alipit inima mai tare de Domnul, cu atât EL şi-a făcut simţită prezenţa în viaţa mea. Din 2009 Domnul mi-a dat darul de a scrie poezii şi toate poeziile ce le vedeţi postate aici…sunt insuflate de prezenţa Duhului Sfânt din viaţa mea. Dumnezeu a făcut mari minuni în viaţa mea şi El va face şi in viaţa voastră dacă Îl veţi lăsa.

Din 2 Februarie 2010 Domnul mi-a trimis şi un ajutor potrivit pentru care mă rugam de multă vreme, prietenul meu Margea Florin, parte din această echipă a site-ului. Împreună vrem să stăm la dispoziţia Domnului până la sfărşitul zilelor noastre să să-L slăvim pe Acel care este Creatorul universului şi şi-a dat viaţa ca să ne izbăvească din păcat.

Mă bucur să pot contribui la acest site, şi mă rog ca Domnul să atingă inimile tinerilor şi a tuturor celor care accesează acest site. Să ne trezim, că paşii Domnului se aud pe drum, iar Cel ce vine, nu va zăbovi şi vom da socoteală înaintea Lui de tot ce am facut, fie bine, fie rău.

--

Şi acum la final aş vrea să mă adresez în mod special tinerilor prin versetul: 2 Timotei 2:22 Fugi de poftele tinereţii, şi urmăreşte neprihănirea, credinţa, dragostea, pacea, împreună cu cei ce cheamă pe Domnul dintr-o inimă curată. Dragi tineri, fugiţi de poftele şi plăcerile lumii şi căutaţi pe Dumnezeu câtă vreme se poate găsi, căutaţi-L câtă vreme este aproape, că altfel veţi plânge după aceste vremuri de har, dar va fi prea târziu. Şi vă mai rog ceva în Numele Domnului:

TRĂIŢI FIECARE CLIPĂ LA MAXIM PENTRU DUMNEZEU!!!! Amin!!!

Pace Domnului să fie cu voi cu toţi şi să vă copleşească inimile zi de zi!!

--

Citeste articolele si poeziile scrise de mine

Cu drag Flory Pătru

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

30 Comments

  1. Pingback: crestin total
  2. Ma numesc Claudia si as dori sa-ti spun ca povestea Monicai ma cutremurat din cap pana in talpi ,as dori sa-ti spun draga Florina nu ca sa ma laud ci ca sa-i transmiti la monica ca eu si copii mei (Damaris de 5 ani si David 4 ani) ne rugam pt. ea eu le-am explicat situatia ei .nu stiu cat a inteles ei la varsta lor dar am vazut pe chipul lor ca le pare rau .Te rog cand mai mergi la ea la spital si mai afli ceva despre ea sa ne spui imi pare asa de rau ca nu pot sa fac nimic pt. ea decat doar sa ma rog spunei ca nu este singura ca cineva se gandeste la ea si se roaga pt.ea.poti sa-mi scri pe adresa mea de email.

  3. Claudia, Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si copilasii tai. Stiu ca e dureroasa si cutremuratoare povestea Monicutei, dar mai stiu ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si EL ii asculta pe cei neprihaniti. Continuati sa va rugati alaturi de noi. Eu cum mai am vesti de la fetita va voi anunta!

    Te astept Claudia pe mail: flory_patru@yahoo.com

    Fii plina de pace si Dumnezeu sa te tina tare in mana Sa!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: