EDITORIALE

ep4.Azi fost eliberat primul paşaport românesc, însemnat cu numărul Satanei

artid_1233340386Azi a fost eliberat primul paşaport, dotat cu cip biometric din România. Documentul este foarte controversat, după ce creştinii au lansat o adevărată polemică pe tema numărului 666, conţinut de toate cipurile incorporate în noile paşapoarte. De fapt, incorporarea acestui cip este menită să maximalizeze nivelul de siguranţă al documentelor.

Paşaportul va conţine un cip în care sunt incorporate datele biometrice ale posesorului (amprente digitale, distanţa interpupilară, amprenta retinală etc.), pentru a-l putea identifica fără eroare şi pentru a reduce riscul de contrafacere sau utilizare frauduloasă a documentului. Ceea ce noi nu ştim este că pe lângă datele de identificare, toate cip-urile din paşapoarte vor conţine un cod comun: 666.

Tocmai acesta este detaliul care a provocat disputa. La apelul unui cunoscut monah, mii de români au semnat pentru respingerea noilor acte din cauza cipului care ar conţine numărul apocaliptic: 666. Totuşi, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, preotul Constantin Stoica, îndeamnă la o atitudine ponderată. „Credinţa ortodoxă este echilibrată şi, înainte de toate, nu trebuie să căutăm pericole, acolo unde ele nu există”, spune el.

Problema va fi discutată în sinodul BOR, care se va desfăşura în perioada 25 – 26 februarie. Lucrurile sunt însă departe de a se linişti. Pentru săptămâna viitoare sunt anunţate mai multe acţiuni publice de protest.

Sursa: www.antena3.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

11 Comments

  1. Asta e un mare fâs. Care e dovada existentei acelui numar? Numai romanii pot sa fie atat de egocentristi incat sa creada ca ar aparea numarul 666 in Romania.
    Sa lasam teoriile conspiratiei si sa fim mai degraba atenti la vietile noastre si felul in care ne raportam la Dumnezeu. Profetiile apocaliptice nu pot fi impiedicate sa se intample sau amanate. In schimb fiecare putem sa fim sau sa nu fim pregatiti pentru implinirea lor.
    Spor la scris!

  2. Eu cred ca aceste proteste nu vor duce la schimbarea acelui cod comun 666 … pentru ca trebuie sa se implineasca tot ce scrie in biblie

  3. Oameni buni de ce va impancientati degeaba . Mai bine cititi Biblia , ca altfel va rataciti . Nu sint scrise in apocalipsa 13 ordinea evenimentelor care se vor succeda ?
    1 – Aparitia Fiarei
    2 – Aparitia Fiarei a doua
    3 – Aparitia Icoanei Fiarei
    4 – Aparitia semnului Fiarei
    Evenimentele se vor derula exact in ordinea cronologica asa cum sint descrise in Apocalipsa 13 .

    Incolo fiti sanatosi .

  4. Sincer, cred ca cineva acolo sus (si nu ma refer la imparatia cerurilor) avea nevoie de putina zarva. Nu va ganditi ca nu avea nimeni de castigat de pe urma revoltei crestinilor… Manipularea de obicei isi alege tinte slabe.

  5. Sfarsitul se apropie se antampla esact ce spune apocalipsa .. toate tre sa se amplineasca asa cum este scris sn sfanta carte biblia ..mai bine neam ampaca cu Dumnezeu ca sa nu ramanem an chin si an durere ca atunci cand va veni sa fim cu el o vesnicie ..nu mai e nult si Domnul nostru vine si vai de cei ce nul vor urma . mai bine neam apropia macar acuma an ultim ceas de Dumnezeu pana nui prea tarziu.sa lasam cei rau la oparte si sa ne facem mai buni ,,duminica an loc sa se mearga la biserica lumea e an alta parte dece?? ceea ec se antampla an lumea asta e numai anceputul a tot ce se va antampla pe parcurs..DOMNU CU VOI CU TOTI

  6. pasreativa calmul si pocaitiva jesus says the heaven and the earth shell pass away bat may word shell not pass away . Asa ca intoarceti- va cu fata catre D-zeu.

    Va saluta un frate din Spania-Valencia

  7. pasapoartele biomtrice sunt in circulatie de cel putin 10 ani, iar Romania este ultima tara UE care introduce acest tip. chiar si saraca Moldova le are din 1.01.2007.

    nu scrie in Biblie, ca semnul va fi pe un document de identiate, ci va fi pe mana dreapta sau pe frunte.

    in plus nu sunt indeplinite conditiile pentru a fi impuse asupra oamenilor implantarea (sau codificarea) identitatii Fiarei pe cei care i se supun, nu inca.

    cand va fi, vom recunoaste toti acest aspect.

    deocamdata sunt doar teste. verifica agilitatea crestinilor.

  8. ce prostie e sa spui ca Republica Moldova are asemenea paşapoarte din 2007!şi apoi cum poţi fi atât de orb ca să nu-ţi dai seama că acest paşaport este un început al sfărşitului!
    oameni buni, treziţi-vă!

  9. mariana, daca cumva mai intri pe acest post, citeste

    http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport

    Moldova
    See also: Moldovan passport

    The Moldovan biometric passport is available from January 1, 2008. The new Moldovan biometric passport costs approximately 1250 MDL (€99) [12] and is not obligatory, as it remains valid along with the existing passports. The passport of the Republic of Moldova with biometric data contains a chip in which, additionally to the traditional information, the digital information, as well as the holder’s signature are stocked.

    este totusi din 01.01.2008 si nu 2007. dar le are si nu sunt obligatorii, fiind posibile si celelalte pasapoarte de pana acum (pentru un timp insa).

    in RO sunt „obligatorii” cele noi incepand cu 01.01.2010 (exceptie cele temporare) si vor contine mai multe date decat in alte tari.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura