EDITORIALE

Semnul diavolului in pasaport! Contestatarii documentului se tem ca o sa apara cifra 666

Contestatarii documentului se tem ca in seria pasapoartelor o sa apara cifra 666, iar asta-i semn rau. Blocati, informaticienii si politistii n-au avut cum sa le schimbe ideea fixa.

Aceste cipuri nu sunt nimic altceva decat un update, o aducere la zi a vechiului cod de bare, despre care stie orice casiera de la orice magazin ca, daca este deteriorat, trebuie sa introduca ea acolo 666 si apoi acest cod de bare. Am devenit si eu din momentul asta un produs, care trebuie sa accept sa ma insemnez cu un cod de bare pe care nici macar nu-l vad si cu aceasta sa ma apropii de implinirea cuvintelor Apocalipsei, deci va spun, este infricosator.Filotheu Balan, monah Manastirea Petru Voda

Dupa ce saptamana trecuta staretul manastirii Petru Voda din Neamt spunea pe internet ca pasapoartele biometrice fac parte dintr-un plan sinistru, prin care posesorii lor isi vand sufletul diavolului, specialisti din mai multe domenii s-au intalnit sa lamureasca problema.

Degeaba. Intre tabere nu e loc de pace. In zadar s-au chinuit politistii si informaticienii sa explice problema din punct de vedere tehnic, pentru ca slujitorul Domnului nu s-a lasat induplecat. 

--

El a citat din Apocalipsa dupa Ioan, care spune ca: „Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei, caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase”.

In fata acestei teorii, reprezentantii Directiei Pasapoarte il privesc uluiti pe preot. Degeaba incearca sa-i spuna ca pasaportul cu cip este rezultatul evolutiei tehnologice si ca diavolul nu a fost implicat in proiect.

Discutia intial pasnica a degenerat repede. Teama unor enoriasi ca cipul din pasaport o sa ajunga in curand si in corpul nostru i-a facut pe unii dintre cei prezenti in public sa spuna tot ca-n Apocalipsa dupa Ioan ca fiara „ii sileste pe toti, (…) ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte”.

--

Salvarea si concluzia intalnirii a venit tot de la o fata bisericeasca: „Nu de tehnica trebuie sa ne temem noi, ca tehnica nici nu te mantuieste, nici nu te coboara in iad, ci depinde cum o folosesti. Chiar asa de fricosi am devenit noi ortodocsii?”, se intreba profesorul si preotul Stefan Buchiu.
sursa: www.stirileprotv.ro

poti vota impotriva pasapoartelor biometrice si a introducerii microcipului in Romania: intra pe www.petitieonline.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura