EDITORIALE

Devoțional | Supune îndoielile

Noi răsturnăm izvodirile minţii şi orice înălţime care se ridică împotriva cunoştinţei lui Dumnezeu; şi orice gând îl facem rob ascultării de Hristos. – 2 Corinteni 10:5

După ce începem procesul reînnoirii minții noastre, vor fi și momente de eșec. Dumnezeu știe că nu suntem perfecți și va fi totdeauna prezent ca să ne ajute să revenim și să continuăm procesul.

Din păcate însă, și diavolul știe că nu suntem perfecți și face totul pentru a ne reaminti acest lucru. Se poate întâmpla să slujim Domnului, să pășim prin credință, să facem fapte bune, iar apoi, dintr-o dată, avem o zi sau o săptămână când suntem atacați la nivelul minții noastre. Satana ne va spune că suntem niște ratați, că nu suntem suficient de buni, că Dumnezeu nu ne iubește… și lista poate continua.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru că, în Cuvântul Său aflăm ce avem de făcut în astfel de situații. 2 Corinteni 10:5 ne spune să facem orice gând rob ascultării de Hristos. Așadar, când diavolul încearcă să te mintă, mergi la Cuvânt și află adevărul care respinge acea minciună.

Când apar îndoielile, nu fi descurajat, ci pune-le înaintea adevărului din Cuvântul lui Dumnezeu. Funcționează de fiecare dată!

--

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13659-devotional-supune-indoielile?fbclid=IwAR3X22GWJS5FGI-W1lfmswLmb-_K0Iisk2SvKWV9sgIpSI3vohXuME1LhII

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura