ANUNTURI

Cristian Ionescu: CORONA VIRUS: ISTERIZARE, CONDIȚIONARE ȘI PAUPERIZARE

Nu demit importanța abordării în spirit responsabil și cu maximă vigilență a siguranței și bunăstării populației, doar că isteria trebuie lăsată pentru adevăratele crize!

Virusul Corona pare a fi inofensiv comparat cu marii ucigași ai istoriei: plaga bubonică, malaria, tifosul, influenza etc.

Sunt boli mai grave, mai incurabile și cu o rată de fatalitate cu mult mai dramatică!

Nu că măsurile luate nu ar fi legitime, dar izul apocaliptic al reportajelor m-a uimit până și pe mine care am o asemenea perspectivă generală a lucrurilor.

Teama mea cea mai mare este că, atât cât este ea de mare și urgentă, criza virusului Corona este pentru Statul Secret o oportunitate de a condiționa masele largi spre pauperizare.

--

Toți prețuim viața mai mult ca orice! Așa se explică faptul că oamenii acceptă să fie exploatați, înjosiți, subjugați și sărăciți! Nevoia de a supraviețui îi poate face să se adapteze la strictul necesar, adică aproape nimic.

Sunt prea multe stegulețe roșii pe care le observ în contextul acestor măsuri și restricții de maximă austeritate, pe care nu numai că le acceptăm ci aproape că le cerem!

Că e vorba de crize reale, adevărate ciumi și pericole de contaminare în masă, hai să zicem!

--

Problema este că guvernele au în arsenalul lor tehnologia, resursele, puterea și… INTERESUL de a crea și exploata astfel de crize!

Dincolo de toate simptomele apocaliptice pe care le observăm și care au fost profețite în Cuvântul lui Dumnezeu, trebuie să recunoaștem mediul ideal în care omenirea este condiționată pentru acceptarea și supunerea în fața celui mai apocaliptic simbol: ANTICRIST – omul guvernului mondial!

Față în față cu anihilarea, oamenii renunță la religie, națiune, valori, drepturi… renunță la orice! Nu uitați că pentru câteva zile în plus, în timpul asedierii Samariei, mamele și-au canibalizat propriii copii!

PENTRU CREDINCIOȘII ADEVĂRAȚI:

Sigur, trebuie să fim înțelepți, precauți și responsabili!

Igiena personală și comunitară este de dorit ca o normalitate, nu doar în regim de criză!

Dacă e cineva contagios datorită unei astfel de boli, izolarea temporară este o chestiune de bun simț pe care o practicăm oricum!

O minimă aprovizionare cu hrană și apă pentru 2-3 săptămâni este un act de maturitate socială!

citeste mai mult: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2020/02/28/corona-virus-isterizare-conditionare-si-pauperizare/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura