ANUNTURI

În spitalele din China pacienții sunt obligați să-și divulge credința înainte de a primi îngrijiri medicale

Partidul Comunist Chinez cere personalului medical să înregistreze credința religioasă a pacienților în baze de date pe care apoi statul le folosește pentru a controla fiecare aspect al vieții oamenilor.

În luna octombrie a anului trecut, o femeie însărcinată din provincia estică Shandong a fost transportată în grabă la spital din cauza unei hemoragii masive. Prognosticul doctorului a fost că femeia este în pericol iminent și are nevoie urgentă de operație.

O asistentă a fost trimisă pentru a prelua informațiile personale ale femeii. Spre disperarea familiei, asistenta era mai mult interesată de credința religioasă a femeii, decât de sănătatea ei.

„Are dureri mari. De ce puneţi aceste întrebări? ”a întrebat unul din membrii al familiei. Asistenta medicală a răspuns că guvernul trebuie să colecteze informații despre fiecare pacient, inclusiv statutul său religios, pentru a fi înscrise în registrele medicale. Ea a adăugat că acest lucru este obligatoriu.

Chiar dacă viața ei era pe muchie de cuţit, femeia, care era însărcinată, a fost întrebată de două ori despre statutul ei religios înainte de a fi dusă la operație.

--

Locuitorii din Hebei, Heilongjiang, Shandong, Henan și alte provincii au informat organizaţia Bitter Winter că au fost chestionați de personalul spitalului despre credința lor religioasă înainte de a fi consultaţi de un medic. Unii rezidenți au spus că incidente similare au avut loc încă din 2017.

 Credința în Dumnezeu ar putea afecta tratamentul

Bitter Winter a intervievat mai mulți lucrători medicali despre colectarea informațiilor privind credinţa religioasă a pacienților. Toți aceștia au spus că guvernul a impus această cerință, dar nimeni nu înțelege care sunt intențiile reale privind acest lucru.

--

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/09/04/in-spitalele-din-china-pacientii-sunt-obligati-sa-si-divulge-credinta-inainte-de-a-primi-ingrijiri-medicale/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura