ANUNTURI

Un ginecolog care nu mai face avorturi la cerere: „La ecografie vezi mâini, picioare și cum zburdă o ființă umană. Nimeni nu poate să facă o asemenea procedură după ce se uită la așa ceva”

Doctorul Silviu Iștoc, de 39 de ani, specialist obstetrică-ginecologie într-un spital privat din București, a decis în urmă cu opt luni să nu mai facă întreruperi de sarcină la cerere, anunță Libertatea.ro, citând un material al publicației online Vice.

El le-a explicat ziariștilor că a luat decizia după 13 ani în care a lucrat în spitale publice și a fost nevoit să facă și proceduri de avort la cerere.

„EU NU AM FĂCUT NICIODATĂ UN CHIURETAJ CU INIMA DESCHISĂ, CĂCI NU AM SIMȚIT CĂ E O INTERVENȚIE CORECTĂ. ADICĂ SIMȚI UN LUCRU ȘI ASTA E. ÎNAINTE DE ORICE CHIURETAJ E BINE SĂ FACI O ECOGRAFIE, ASTA SE RECOMANDĂ. ATUNCI VEZI MÂINI, PICIOARE ȘI CUM ZBURDĂ O FIINȚĂ UMANĂ. CĂCI DE LA 11-12 SĂPTĂMÂNI, DEJA CAPĂTĂ O FORMĂ UMANĂ. POȚI SĂ ÎI NUMERI DEGETELE, ÎI VEZI ȘI SEXUL. VĂ ASIGUR CĂ NIMENI NU POATE SĂ FACĂ CU INIMA DESCHISĂ O ASEMENEA PROCEDURĂ DUPĂ CE SE UITĂ LA AȘA CEVA”

DR. SILVIU IȘTOC

SURSA: https://stiripentruviata.ro/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura