EDITORIALE

Vești bune din Senatul României: Comisia Juridică respinge proiectul parteneriatului civil

Sunt încântat să vă anunț că tocmai am primit o veste foarte bună care, am convingerea, că vă va bucura pe toți. Astăzi, Comisia Juridică a Senatului a respins proiectul de lege privind parteneriatul civil în România.

Va amintiți că pe 20 februarie, în numele Alianței Familiilor din România, am depus un document în Senat prin care am solicitat respingerea acestui proiect de lege (documentul poate fi consultat aici: https://costea-parlamentuleuropean.ro/wp-content/uploads/2019/02/scrisori-AFR-grupuri-parlamentare-2019.pdf).

Astăzi, 12 martie, ni s-a confirmat că și Comisia Juridică, cea mai importantă comisie a Senatului, a luat în considerare pledoaria noastră și a acționat în consecință, respingând proiectul.

Anticipăm că proiectul de lege va intra în plenul Senatului și va fi supus la vot la finalul săptămânii viitoare. Intenționez să mă adresez din nou întregului Senat cu o solicitare de respingere, așa cum am făcut-o deja de două ori pe parcursul demarării dezbaterilor privind parteneriatul civil.

Asta, însă, nu e suficient. Rog pe fiecare dintre dvs. să vă contactați reprezentanții în Senatul României și să le cereți să respingă în plen legea parteneriatului civil în România.

--

Vă invităm să ne urmăriți în continuare pe Facebook pentru a afla noi informații cu privire la evoluția demersului.

Vă mulțumesc,

Peter Costea

--

https://costea-parlamentuleuropean.ro/stiri-campanie/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura