ANUNTURI

95% din medicii din Irlanda refuză să facă avorturi

de Micaiah Bilger, LifeNews

Avorturile au devenit legale în Irlanda începând cu 1 ianuarie, însă doar 5% dintre medici sunt dispuși să facă avorturi, deoarece cred că oprirea vieților copiilor nenăscuți nu face parte din profesia lor.

Departamentul de Sănătate din Irlanda a comunicat că s-au înregistrat 179 de medici pentru a efectua avorturi, din care 30 au cerut ca numele lor să nu apară în lista publicată de guvern.

Grupuri medicale importante, cum ar fi Asociația Națională a Medicilor de Familie, cea mai mare organizație de acest tip din Irlanda, sunt de părere că legea avortului a fost trecută prea repede, fapt ce a creat un mediu „inacceptabil și periculos” pentru femeile din Irlanda, din cauza lipsei echipamentului medical și a procedurilor clinice pentru avorturi.

Medicii consideră că decizia lui Simon Harris, ministrul pro avort al sănătății, de a forța adoptarea legii, este motivată politic, iar „femeile din Irlanda nu vor ierta sistemul medical pentru introducerea unui serviciu periculos, de dragul oportunității politice”. Medicii au criticat și prevederile legii care permit fetelor de 15 ani sau mai mici fără știrea sau consimțământul părințlor.

--

citeste mai mult: http://stiripentruviata.ro/95-din-medicii-din-irlanda-refuza-sa-faca-avorturi/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura