EDITORIALE

Ioan Ciobota: Norvegia – imperiul raului? sau nenorocirea la adapostul legii

In anul 1983, fostul presedinte american Ronald Reagan definea Uniunea Sovietica de atunci ca fiind un „Imperiu al raului”. Dupa 6-7 ani, sistemul numit Uniunea Sovietica s-a prabusit definitiv. Slava Domnului !
Fostul diplomat sovietic, Serghei Tarasenko, spunea la vremea respectiva:

„Avem in spate o mostenire negativa. Trebuie sa ne desprindem de ea. Primul lucru pe care a trebuit sa-l facem a fost sa schimbam imaginea tarii. Trebuia sa devenim un stat „NORMAL”. Nu mai puteam juca rolul unui stat SALBATIC.

Din toate punctele de vedere ne loveam de un zid. In opinia publica mondiala eram la nivelul unor BARBARI.

Eram TEMUTI, insa, in acelasi timp, NIMENI NU NE RESPECTA…

Eram „imperiul cel rau”. Trebuia sa iesim din coltul in care fusesem bagati in ceea ce priveste drepturile omului” (citat din revista Lumea, 12/2015, pg. 106)
Citind acest articol, am fost socat de posibilele asemanari cu Norvegia acestor zile. Stat normal vs stat salbatic, barbari temuti, dar pe care nimeni nu-i respecta.
Asa se intampla cand un popor renunta la crestinismul adevarat, real, la relatia personala cu Dumezeu, in Numele Domnului Isus Cristos si prin Duhul Sfant.
Sa nu uitam ca Norvegia a trimis foarte multi misionari, si Biserica Lutherana din Norvegia a fost cea care l-a rascumparat pe Richard Wurmbrand din ghearele comunistilor… Atunci comunistii erau… „imperiul raului”, dar se pare ca vremurile se schimba. Comunistii nu mai conduc in Europa, dar duhul celui rau a ramas… in altii.
De ce a decazut Norvegia in halul acesta in mai putin de o generatie?
Cred ca este intelept sa citim in cartea Apocalipsa, cuvinte care parca se aplica atat de bine la Norvegia, si de altfel la o gramada de alte natiuni din zilele noastre:
Ingerului Bisericii din Laodicea (n.a. din Norvegia, Europa, SUA, Romania, etc) scrie-i: „Iata ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios si adevarat, inceputul zidirii lui Dumnezeu:
„Stiu faptele tale: ca nu esti nici rece, nici in clocot. O, daca ai fi rece sau in clocot!
Dar, fiindca esti caldicel, nici rece, nici in clocot, AM SA TE VARS din gura Mea.
Pentru ca zici: „Sunt bogat, m-am imbogatit, si nu duc lipsa de nimic” si nu stii ca esti TICALOS, NENOROCIT, SARAC, ORB SI GOL, te sfatuiesc sa cumperi de la Mine aur curatit prin foc, ca sa te imbogatesti; si haine albe, ca sa te imbraci cu ele, si sa nu ti se vada rusinea goliciunii tale; si doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii, si sa vezi.
Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, deci, si pocaieste-te!”

--

Apocalipsa, cap.3
Doamne, ajuta-ne sa ne pocaim cu totii, in sac si cenusa! Incepand de la mine, si pana la Regele Norvegiei. 

Iar in privinta familiei Bodnariu si a tuturor celorlalte familii ai caror copii au fost luati, rapiti, furati miseleste, pe nedrept si cu pistolul la piept, Doamne, lucreaza Tu cu mana tare si cu brat intins !
Autorul Psalmului 94 era foarte descurajat, asa ca scria:
„Doamne, Dumnezeul razbunarilor, Tu, Dumnezeul razbunarilor, arata-Te!

Scoala-Te, Judecatorul pamantului, si rasplateste celor mandri dupa faptele lor!

--

Pana cand vor birui cei rai, Doamne, pana cand vor birui cei rai?

Ei tin cuvantari puternice, vorbesc cu trufie, si toti cei ce fac raul se falesc.

Ei zdrobesc pe poporul Tau, Doamne, si asupresc mostenirea Ta. 

[…]

Te vor pune cei rai sa sezi pe scaunul lor de domnie, ei care pregatesc NENOROCIREA LA ADAPOSTUL LEGII?

Ei se strang impotriva vietii celui neprihanit, si osandesc sange nevinovat.

Dar Domnul este turnul meu de scapare, Dumnezeul meu este stanca mea de adapost.

El va face sa cada asupra lor nelegiuirea, El ii va nimici prin rautatea lor; Domnul, Dumnezeul nostru, ii va nimici.” (Psalmul 94)
Doamne, iti multumesc ca inca nu ne nimicesti, ci ne mai dai posibilitatea pocaintei si noua, si Norvegiei, si Barnevernetului, si tuturor.
Doamne, Tatal nostru care esti in Ceruri, ajuta-ne sa ii iubim pe norvegieni cu dragostea lui Cristos, sa ii iubim pe oamenii de la Barnevernet cu dragostea lui Cristos, dar de sistemul acesta nazist, satanic, cumplit… ocupa-te Tu, Dumnezeule.
Rugati-va pentru Norvegia, pentru Barnevernet si pentru toate familiile afectate cumplit de acest sistem. Unii parinti ai caror copii au fost luati, au renuntat la lupta si s-au sinucis, altii au cazut in droguri, in alcool, altii au innebunit, etc. 
Imaginati-va ca va tineti copilasul in brate, si niste monstri vi-l smulg din brate, LA ADAPOSTUL LEGII si cu pistolul in teaca, la sold, in timp ce copilul se agata cu disperare de dvs, tipand si urland de teama…
Ioan Ciobota
P.S. Ma gandeam ca se prea poate ca unii dintre cei mai vocali in aceasta problema sa aiba… un accident de masina, sau un atac de cord, sau altceva… Dar rugati-va ! Cristos va invinge ! EL – Mielul lui Dumnezeu !

  

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura