ANUNTURI

Viorel Iuga – Continuăm să ne rugăm în particular și în public pentru familia Bodnariu!

IUGARugăciunea continuă!

Bisericile baptiste, slujitorii baptiști și membrii bisericilor baptiste nu depind doar de anunțurile sau de îndemnurile venite de la Uniune. Fiecare baptist știe că suntem chemați de Domnul Dumnezeu să ne rugăm pentru toți oamenii. Astfel, baptistul care vede sau aude o știre, a fost învățat să o transforme într-un subiect de rugăciune. Așa a fost și în cazul familiei Bodnariu din Norvegia. Indiferent cât de puține au fost informațiile primite, baptiștii s-au rugat în casele lor și în adunările lor. Baptiștii s-au rugat pentru părinți, pentru copii și pentru autorități. Baptiștii s-au rugat singuri și s-au unit cu mulți alții în rugăciune. Mai mult, baptiștii nu s-au limitat la rugăciune. Ei au semnat petiții și au căutat mijloace prin care să atragă atenția asupra abuzurilor și asupra anormalităților care se fac, atât în cazul Bodnariu, cât și în altele similare.

Îl slăvim pe Domnul pentru toți frații noștri care au procedat și acum așa cum ne cere Dumnezeu în Sfintele Scripturi. Îi felicităm pe toți slujitorii care îi ajută pe credincioși să trăiască învățăturile Scripturilor și să mijlocească în rugăciune pentru cei în diferite nevoi.

Continuăm să ne rugăm în particular și în public pentru familia Bodnariu și pentru toate familiile creștine din lume. Domnul să ne ajute pe toți să ne creștem copiii în felul în care ne cere Părintele nostru ceresc! Continuăm să ne rugăm pentru autoritățile române și pentru cele din întreaga lume să facă legi care să ne ajute să putem trăi o viață pașnică și liniștită, iubindu-l și slujindu-L pe Dumnezeu.

Viorel Iuga

--

page

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura