Stiri

Un pastor american susţine că mâine va avea loc sfârşitul lumii.

O zi până la sfârşitul lumii? Un predicator american susţine că un cutremur va devasta Pământul

Un pastor american susţine că mâine, 21 mai 2011, va avea loc sfârşitul lumii. Acesta este convins că apocalipsa va veni sub forma unui cutremur devastator, care va duce la dispariţia omenirii. Acelaşi pastor a prezis apocalipsa şi în 1994, dar n-a fost să fie.

“Va fi un cutremur uriaş. Cutremurul din Japonia va fi ca un picnic în comparaţie cu asta”, susţine predicatorul Harold Camping.

Pastorul nu ştie doar cum va arăta apocalipsa. Ştie data şi ora exactă. Totul după o ecuaţie cu multe necunoscute pe care a descoperit-o în Biblie.

Adepţii acestei credinţe spun că sfârşitul lumii va veni în data de 21 mai pentru că atunci se împlinesc 7.000 de ani de la potopul biblic.

Publicitate pentru sfârşitul lumii

--

Mii de panouri care prevestesc sfarsitul lumii au impanzit lumea şi au ajuns si in Romania. Potrivit celor care au lansat aceasta campanie, un grup de crestini fundamentalisti din America, omenirea ar mai avea de trait două zile.

În timp ce majoritatea românilor trece impasibilă pe lângă aceste mesaje, reprezentantii Bisericii ne sfatuiesc sa nu ne impacientam si sa fim convinsi ca doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii.

Afisele care promovează site-ul FamilyRadio au aparut şi pe blocurile din Timişoara.

--

Contact: ID: comenzi.crestintotal, Telefon: : 0765 253076


-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

15 Comments

  1. cum adika?
    asta e imposibil
    scrie clar ca numai Tatal stie ora si ziua veniri pe pamant si cum acest abur purtat de vant stie

  2. nea-u prostit americani de tot , tot ce fac iei si ce cred e sfant pt unnii vedeti-va mai de treaba ca nu va fi nici un sfarsit si daca va fi cei cu asta nu sunteti gata de placare ??? haleluiaaaaaaaaaaaaaaaa sa vina eu voi merge acasa si voi primi cununa pe cap

  3. Ma pun sa dorm, daca nu mai ma trezesc fac urat, serios no:)). Hai sa fim putini seriosi si sa nu mai postam articole de genu, macar noi sa incurajam oameni…si eu si tu si el si ea si ei stiu toti ca nu se va intampla nimic, doar ca cineva provoaca panica

  4. Pe mine ma doare ca toata situatia asta e ca in povestea cu pastorul si ursul, cand pastorul facea glume si spunea satenilor: ,,Vine ursul! Vine ursul. Ajutati-ma! ” si cand ursul a venit cu adevarat nimeni nu l-am mai crezut. Toata minciun…a respectivului cu sfarsitul lumii a cauzat mult rau in sensul ca atatea alarme false determina oamenii sa nu mai creada ca exista un sfarsit, o judecata, un Dumnezeu. Asta ma doare cel mai mult!

  5. Cand va fi …va fi! Nimeni nu stie.Asta e valabil si in ziua de zi cu zi…nu stie nimeni unda va fi in secunda doi.

  6. Pastorul nu are de unde sa stie cand este sfarsitul …adica, eu nu cred ca va fi un SFARSIT ANUNTAT de cineva…nu am inteles totusi ceva;cred ca batranul crede cu adevarat acest lucru…si se referea la 21 mai dar e o diferenta de fus orar care cred ca ar muta lucrurile in 22 la 04 dimineata,nu?

  7. În Matei 24 ucenicii L-au întrebat pe Domnul: ,,…4. Drept raspuns, Isus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va insele cineva.
    5. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Si vor insela pe multi.
    6. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.
    7. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume.
    8. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor.
    9. Atunci va vor da sa fiti chinuiti si va vor omori; si veti fi urati de toate neamurile pentru Numele Meu.
    10. Atunci multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor uri unii pe altii.
    11. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi.
    12. Si, din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci.
    13. Dar cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit.Amin

    Judecata a inceput decand Domnul Isus s-a inaltat la cer si a venit Duhul Sfant printre oamneni si El este un judecator al inimii omului si al bisericilor caci nu v-a mai ramanea piatra pe piatra din zidurile lor.
    Ioan 16:7. Totusi va spun adevarul: va este de folos sa Ma duc; caci, daca nu Ma duc Eu, Mangaietorul nu va veni la voi; dar, daca Ma duc, vi-L voi trimite.
    8. Si cand va veni El, va dovedi lumea vinovata in ce priveste pacatul, neprihanirea si judecata.
    9. In ce priveste pacatul: fiindca ei nu cred in Mine;
    10. in ce priveste neprihanirea: fiindca Ma duc la Tatal, si nu Ma veti mai vedea;
    11. in ce priveste judecata: fiindca stapanitorul lumii acesteia este judecat.

    Acest timp de sfârşit şi-a anunţat în mod violent începutul, îndeosebi prin cutremurele de anul trecut şi de anul acesta care au avut loc în diferite ţări, căci ,,acesta este INCEPUTUL DURERI” . Aceste ,,dureri de naştere ” care vor veni peste întreg pământul şi anume, cutremure, dezastre naturale, foamete şi frământări politice vor creşte în intensitate ,”ACEASTA ESTE JUDECATA”.
    Sfârşitul se apropie, chiar dacă nimeni nu ştie ziua sau ceasul. Cu toate acestea, noi trebuie să fim atenţi când se întâmplă toate aceste lucruri care au fost spuse mai dinainte, căci răscumpărarea trupurilor noastre se apropie.
    Prin prorocul Ezechiel, Dumnezeu a spus mai dinainte că: ,,Sfârşitul se apropie! ” Şi sfârşitul va veni! Pe de altă parte, pentru toţi credincioşii biblici aceasta înseamnă un nou început, chiar împlinirea făgăduinţei referitoare la cerul cel nou şi pământul cel nou.
    Maranatha -Domnul nostru vine in curand sa isi ia Mireasa de pe pamant si apoi v-a fi necazul cel mare 3 ani si jumatate de foamete si multe necazuri vor avea cei care vor ramanea pe pamant, apoi va fi sfarsitul lumii.
    Asa ca….mai avem putin de asteptat pana la venirea Fiului omului ,MARELE YEHOVA.
    Matei 24:30. Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.
    Domnul sa aiba mila de noi la venirea Lui!

  8. Fratilor daca am citi Biblia am vedea multe adevaruri. in primul rand trebue sa fie rapirea Biserici apoi sfarsitul tuturor lucrurilor de aici . Daca citim in Ioel 3:15, Fapte 2:20 am vedea exact ce se va intampla chear inainte de venirea zilei Domnului şi mai precis dacă cunoastem istorie si geografie(astrologie) stim exact cand se va intampla acest fenomen de intunecare a Soarelui . pe 21 decembrie 2012 planeta Venus se va interpune intre Pamant si Soare si va fi intuneric peste tot un timp lung. Acest fenomen se produce o data la 2000 de ani si sar presupune ca pe vremea rastigniri Domnului Isus s.a produs acest fenomen cand a fost intunericul de trei ore . Deci este un semn concret care se va produce inainte de venirea zilei Domnului Asaca vremea este aproape trebue sa ne pregatim ziua si ora nu e vom sti dar stim ca va veni rapitrea 2 Tesalonicieni 2 : 7 si apoi sfarsitul . Cel mai important este sa fim pregatiti ca si cum ar fi peste o ora caci ori vine Domnul ori nu noi tot vom da fata cu El .

  9. Hai ma frate ca nu va fi nici un sfirsit nimeni nu stie cind va fi pote sa fie si chear acum nimeni nu stie rugativa dor la Dumnezeu sa nu fie.
    Astea de la terevizor ne mint ca sa dam noi bani pe tot felul de porcari car se prsuprun ca ”poate ne va apra” ca tot tare e in criza si de aia.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura