ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Dovada de dragoste…

Fiule, poate inca nu Ma cunosti, dar Eu te stiu tot despre tine,de cand te-ai nascut si pana cand vei muri,s tiu tot ce se intampla si se va intampla cu tine.

Am vrut sa fac ceva ca tu sa ma vezi, sa ma observi, macar un pic. Te-am vazut de dimineata cu cat entuziasm le povesteai prieteniilor cum a fost ziua de ieri,dar cu Mine…nu ai venit sa vorbesti,sa imi povestesti cum a fost ziua de ieri.De dimineata, Eu ti-am zambit printr-un frumos rasarit de soare,credeam ca il vei oberva si vei vrea sa vorbesti cu Mine,sa Imi multumesti pentru acest zambet,dar tu….nu ai facut-o.Mai tarziu,am trimis o ploaie,care speram sa iti dezvaluie o parte din asteptarea Mea,dar nici asa nu ai venit sa vorbim.Te-am vazut mai apoi trist si plangand si am vrut sa te incurajez,sa iti alin durerea,dar tu nu M-ai lasat,vroiam sa iti arat ca sunt langa tine,ca te iubesc mult si ca te astept zi dupa zi, sa vi sa vorbim,sa sti ca si acum inca te astept.Spre seara ti-am trimis un asfintit magic de soare,dar nici acum nu ai vrut sa vezi. Seara, cand intunericul s-a lasat, am lasat luna sa coboara incet si sa iti lumineze fata si strigam, poate…poate Ma auzi, dar nu M-ai auzit. Iti faceam declaratii de dragoste,,Pot sa se mute muntii,pot dealurile sa se clatine,dar dragostea Mea pentru tine nu se va muta si legamantul Meu pentru tine nu se va clatina.”;(Isaia 54:10),,De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei,dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta.”(Isaia 43:4);,,Te iubesc cu o iubire vesnica,de aceea iti pastrez bunatatea Mea.”(Ieremia 31:3);,,Nu te teme caci Eu sunt cu tine!”(Isaia 41:10).Tu nu ai auzit…dar inca sper ca prin gesturile care ti le arat zi dupa zi,sperand ca iti voi atrage atentia.

Eu am rabdare…dar cand Eu voi reveni,nu ai vrea tu sa te numeri printer acei oameni,carora le voi spune:,,Veniti binecuvintatii Tatalui de mosteniti Imparatia!”(Matei 25:34). Vino:,,Iata Eu stau la usa,si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el,voi cina cu el si el cu Mine.”(Apocalipsa 3:20).Te astept cu mult drag,vino,nimeni nu-ti va arata dragostea mai mult decat Mine,caci nu e om cu asa putere,sa te iubeasca orice ar fi si indiferent de ceea ce faci.

Cu drag,  Tatal tau Cel Ceresc

Dupa cum vezi ai/avem un Tata minunat, ce ne asteapta pe fiecare, neincetat si abia asteapta in brate sa ne stranga si sa ne zica pe nume: ,,Bine ai venit fiule! Te iubesc!”, abia asteapta sa te auda spunandu-i:,,Tata!”

--

Dragul meu cititor, ce astepti ca sa Ii spui ca ai nevoie de El si ca vrei sa fi al Lui? De ce nu-L cauti cat este inca timp? Daca Il cauti, El se lasa gasit, daca Il cauti din toata inima: ,,Ma veti cauta si Ma veti gasi, daca Ma cautati din toata inima.”(Ieremia 29:13)

Domnul sa ne ajute sa stam sub aripa Sa ocrotitoare mereu si sa nu uitam nici o promisiune a Sa, pentru ca fiecare promisiune se implineste si se reanoiesc zi dupa zi, in fiecare dimineata. Domnul sa va binecuvinteze atat pe voi, cat si pe familiile voastre, cu ceea ce are mai bun, si crede ca ai nevoie.

Articol scris de Claudia Mihaiescu, ®www.CrestinTotal.ro

--

Citeste (click aici) articole scrise de Claudia Mihaiescu.

In fiecare marti un nou articol de Claudia Mihaiescu

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

-

Related Articles

4 Comments

  1. Dumnezeu sa te binecuvinteze
    Mare este dragosta lui Dumnezeu fata de noi ,dar ce pacat ca de multe ori nu vedem ,.Dragostea lui Dumnezeu e asa de mare ca d cate ori ne trezim dimineata din pat ne mai da o zi sa ne pocaim ..Doamne ajutane sa iti multumim nencetat pentru fiecare zi care ne o dai …haideti sa ne pocaim si sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima caci nu stim cand nu ne vom mai trezi….Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu dragostea Sa sa/L iubim si sa ne iubim implinind voia Sa AMIN

  2. si pe voi toti cei care cititi articolele mele si sunteti incurajati…da avem un DUmnezeu bogat in dragoste e mare lucru sa sti ca cineva te iubeste indiferent de felu cum arati sau esti…:)DOmnul sa va binecuvinteze:)

  3. Slavit sa fie Domnul Dumnezeu tata nostru care a avut atita dragoste fata de noi pacatosi caci pina nul cunosteam El nea iubit atit de mult caci sia dat ce avea mai scump sa moara pentru noi pacatosi .Ioan 3;16 Fiinca atit de mult a iubit Dumnezeu lumea ,ca a dat pe singurul Lui fiu ,pentruca oricine crede in El sa nu piara ,ci sa aiba viata vesnica .12 Dar tuturor celor ce L au primit ,adica celor ce cred in Numele Lui ,le a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu,noi nu vom fi n stare niciodata sai multumim pentru asa mare dragoste cum are Dumnezeu fata de noi .1Ioan 4:9-10 Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimis in lume pe singurul Sau Fiu ca noi sa traim prin El .Si dragostea sta nu in faptul ca noi am iubit pe Dumnezeu ,ci in faptul ca El ne a iubit pe noi ,si a trimis pe Fiul Sau ca jerfa de ispasire pentru pacatele noastre.Iar in 1Ioan 4:16 Si noi am cunoscut si am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu fata de noi .Dumnezeu este dragoste ;si cine ramine in dragoste ,ramine in Dumnezeu,si Dumnezeu ramine in el .Domnu Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe tot cu o dragoste mare sa putem iubi pe toti chiar si pe cei ce ne fac rau.Domnu sa fie slavit pentru tot ce face pentru noi .Domnu sa va binecuvinteze sa puteti scrie si in continuare cit mai bune articole inspirate prin Duhul Sfint AMIN

  4. Sora Claudia Dumnezeu sa te binecuvinteze, este mare dragostea lui Dumnezeu si imi place foarte mult cum ai descris o particica din ea. Vreau sa te rog sa-mi dai acoordul sa o transcriu pe un pliant si sa-l impart in oraselul meu celor nemantuiti, vreu raspuns.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura