Emisiuni tv

Pocaitii la OTV la emisiunea Oana Zavoranu Show

Inregistrarea emisiunii Oana Zavoranu Show cu trupa Pocaitii de ieri(28 Septembrie 2009)

2 piese a trupei Pocaitii … ascultati macar cuvintelele 🙂

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

64 Comments

  1. fratiilor numai pocainta nu emana aceasta melodie ci mai mult alte lucruri dar an nici un caz lacrimi de parere de rau fata de pacat.Va rog schimbativa numele trupei

  2. e grav rau…..ce Biblie citit oare…ce Dumnezeu ati intalnit voi???bine v-a intrebat femeia asta….cum se potriveste mesajul cu dansul avelor fete…vai de …lume

  3. si cand ma gandesc ca ascultam trupa pocaitii, ma apuca rasu…
    domnul sai ajuta sasi revina
    daca te mai duci si la emisiuni din aste-a pai frate mai esti pokit (caci de unde vine si denumirea)?

  4. Doamne da-le minte k nu au deloc. eu cred despre ei ca fac asta pt a se rade de oamenii pocaiti, nu pt a lauda pe Dumnezeu. Lumea ar trebui sa vada ceva diferit la cei ce se numesc pocaiti, dar in cazul lor nu au ce vedea diferit sunt ca lumea, ba mai rau. Dumnezeu sa aiba mila.

  5. nici unul din asa zisi crestini care apar la tv nu spun nimic clar,mai degraba se ascund in spatele unor definiti complicate in loc sa simplifice ca lumea sa inteleaga mesajul lor si la fel si melodile lor is foarte vagi nu cred ca o inteles cineva ce si cred ca ii ia ca pe o gluma:((

  6. Nu pot sa cred ca ati ajuns sa va bate-ti joc chiar asa de Dumnezeu, daca chiar ati fost chema-ti la o emisiune putea-ti sa refuzati sau sa mergeti dar sa nu face-ti ce ati facut. Mi se pare ceva chiar iesit din comun. In loc sa placa Domnului ce face-ti, voi Il supara-ti. lanturi la gat, dans….si multe altele si mai ave-ti si numele trupei de „Pocaitii”. Despre colegu lu Oana Zavoranu am o parere foarte proasta si stiu ca Dumnezeu nu doarme si nu lasa pe nimeni sa isi bata joc de El, a facut prea mult misto, dar eu zic Dumnezeu sa aiba mila de toti si sa ii binecuvinteze, sa le dea intelepciune si nu in ultimul rand sa faca Dumnezeu dreptate. Doamne ai mila de ei!

  7. Doamne ai mila de noi si luminzeaza-ne mintea sa facem doar faptele placute tie !
    Eu sincer nu sunt de acord cu acest gen de muzica , hip hopul nu are nici o legatura cu crestinizmul ,e un gen de muzica agresiv, nu de iubire , dragoste , pace 🙂 .
    Cica , sa-ti traiesti viata….. Doamne ai mila de noi !

  8. „multi imi vor zice Doamne Doamne,dar le voi spune ca nu ii cunosc(plecati de la mine in iazul cu foc care a fost pregatit diavolului si ingerilor lui)”-va suna cunoscut?

  9. Rusine!!!Faceti de rusine crestinismul!Cat despre Isus in viata voastra…ma indoiesc!Vezi bine, ca se mira si Oana ,intreband ce are a face dansul cu crestinismul??!!Nu va face aceasta sa va puneti semne de intrebare???

  10. putea sincer alege alta melodie,candva erau tari ,dar ca si orice asa zisa”vedete”li se urca la cap:(
    Domnu sa aiba mila de noi am ajuns sa isi bata joc totzi de noi,si nu k ar fi o problema k isi bat de noi dar isi bat de ceea ce ne reprezinta,adik de Domnul Isus,mantuitorul nostru…nush pana unde o sa mergem

  11. RUSINE!!! Asta nu e melodie crestina (in sensul biblic), ci poate doar un hip-hop cu ceva cuvinte religioase care din ce am vazut cu totii nu are nimik de a face cu mesajul Scripturii (cum bine a zis la sfarsit Oana Zavoranu).

    Nu ati avut un raspuns crestin si biblic la intrebarea ei, si anume, cum se impaca muzica voastra si mai ales ritmul ei cu dansul provocator al acelor tipe semidezbracate…. Luati aminte si ce v-a zis Titi mai sus!

    Domnul sa aiba mila de voi! Nu uitati ca trebuie sa Il slujiti pe El, asa ca, sfatul meu, POCAITI-VA cu adevarat de atitudinea asta si de astfel de melodii in care nu prea Il cinstiti pe Dumnezeu!

  12. auzi la asta… k dak „dansam un pic si ne simtim bine, nu cred k lui Dumnezeu ii displace asta”… frate, du-te si baga muzik asta in discoteci, sa vezi cum isi rupe toata lumea soldurile pe ea (k acolo si-asa nu se inteleg versurile) si ar fi culmea sa-mi mai si spui k aia e inchinare, numai k e la discoteca… chiar credeam k voi kntati pentru k cei din jur sa mai auda de Dumnezeu, sa mai dea pe la biserici, da’ dupa ce-am auzit ce scoateti din voi… pfff…. ma abtin

  13. sa va fie rusine ca luati numele D-nului in ris.Sa va rugati sa nu cunoasteti minia D-nului;El este Dragoste dar…si un foc mistuitor

  14. … 🙁 vai.. dar asta este un hip-hop… care este departe de a fi crestin… ascult rap crestin( Lecrae Tedashi.. etc), dar astia sunt departe de orice.. nu au nimic cu D-zeu.. nu fac decat sa aduca o imagine falsa a ceea ce inseamna D-zeu.. se fac de ras… si ne fac de ras si pe noi.. ar fi bine sa schimbe numele trupei… !!

  15. Chiar nu intelege trupa asta de ,,Pocaitíi'” ca televiziunile ii cheama ca sa ii faca de ras pe evanghelicii din tara,poate ca,,Pocaitii”‘ nu stiu ca mergand la aceste emisiuni se fac de ras pe ei si pe noi…pt ca oameni din lume ne baga pe toti in aceeas oala!

  16. Este evident ca, crestinismul (pocaitii) se impart in doua mari categorii: conservatorii si libertinii.. Aceasta trupa nu va reprezinta pe voi cei conservatori. Mie una mi-a placut f mult prestatia lor la acest show si chiar m-a facut sa ma simt mandra de ei. Domnul sa va foloseasca in continuare baieti.

  17. deci…nu stiu ce sa zic…sa va fie rusine…si cand ma gandesc ca ascultam cva piese de la voi…dar…piesa asta?:o tam tam??faceti tam tam de numele Domnului…si asta nu e bine deloc…vai d capul vostru…

  18. Nu imi vine sa cred ce vad….
    aceasta nu e cea mai buna maniera sa lauzi pe Dumnezeu….iar daca cei din trupa Pocaitii cred ca Dumnezeu se simte bine pe hip-hop atunci se insela …..
    Isus cand a fost pe pamant a fost bland si smerit cu inima si nu cred ca daca auzea muzica pe care o canta ,,acesti indivizi ,,incepea sa danseze sau sa dea din cap …din contra
    Si ce nume si-au mai pus ne face de rusine pe cei ce vrem sa traim asa cum vrea Dumnezeu

  19. Hei, lasati pietrele jos!!! ce buni suntem la criticat! Ce-ar fi sa lasam judecata pentru CEL care ne va judeca si noua gandurile?
    Melodia a avut un mesaj…pacat ca unii au fost prea ocupati sa priveasca, in loc sa asculte. S-ar parea ca Oana a ascultat…poate si altii…
    Ce-si freaca satan palmele si se bucura acum, vazand cum se pietruiesc pocaitii 🙁
    Care poacaiti? 😕

  20. Yo nu cred ca ati vazut ca nu au fost lasati sa vorbeasca liber…si melodia Tam-Tam are mesaj mascat si se refera la societatea in care traim..sa facem tam-tam ca sa nu acceptam ceea ce ne impune lumea si societatea asta…la asta se refera…eu zic sa nu judecati ca sa nu fiti judecati…decat sa comentati mai bine v-ati duce voi sa prezentati numele Domnului la emisiuni, daca sunteti mai buni ca ei!

  21. Pana acum, ascultam si eu muzica trupei „Pocaitii” , nu imi placea ritmul muzicii ci mesajul care il aveau.Nu de mult am ascultat ssi marturia lor, m-am bucurat foarte mult pentru ei,caci Dumnezeu i-a scos din intuneric la lumina…dar din pacate vad ca inca mai au lucruri ce ii leaga de lume…stiu pe toti ne-a intristat ceea ce am vazut aseara la OTV, dar in loc sa ii criticam mai bine ne-am ruga penttru ei…M-am intristat cand am vazut fetele in ce stil dansau, Doamne ai mila de ele, cum isi bate joc lumea de Dumnezeu, dar vai de cei care ii vor apuca mania Lui Dumnezeu….Cred ca cei din trupa Pocaitii il iubesc pe Dumnezeu cu adevarat dar au ales gresit stilul lor de muzica…pot lauda pe Dumnezeu dar folosind alt ritm…Si despre cei care faceau misto de pocaiti ce pot sa spun decat ce a zis Domnul Isus:

    Iubiti pe vrasmsii vostri,binecuvantati pe cei ce va blastama, faceti bine celorce va urasc, si rugati-va pentru cei ce va supresc si va prigonesc.
    Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc,ce rasplata mai asteptati? Oare paganii nu fac la fel ?
    Acum la incheiere doresc sa spun: Chiar daca ceva ne deranjeaza sau de doare, ca si crestini putem face o replica fara sa jignim pe altii….Domnul sa va binecuvinteze pe toti…

  22. am un copil intors la Domnul…Ce l-am mai judecat si criticat ca merge la „aia”…dar el a continuat sa mearga…pana cand ne-a convins si pe noi, ceilalti membri ai familiei sa-i urmam exemplul…Ii multumesc Domnului ca a lucrat prin copilul nostru sa ne intoarcem la EL, sa-L cunoastem cu adevarat…Sunt fericita pt asta…a fost minunat, viata in comuniune cu fratii, surorile, tinerii…Fericire…Toate astea pana la botez. Dupa botez, toti au inceput sa fie ocupati. Bineinteles ca au lasat copilul acela de 16 „in mana Domnului!!” parca ii aud „Ne rugam, ne rugam…”, dar mainile lor erau prea ocupate cu alte treburi (bune, nu rele…)
    …Ce vreau sa spun? Vreau sa spun ca as fi preferat ca acum copilul meu sa cante muzica hip-hap crestina decat sa traiasca prins intre doua lumi =(( . Cel putin tinerii acestia se au unul pe celalalt, formeaza o echipa si-n mijloc e Domnul. De unde stiti ce e in inimile lor? Era mai bine daca umblau prin cluburi? Hai sa ne cercetam cu totii si sa privim in jurul nostru : oare au avut dreptate in mesajul lor, acei tineri ce unora nu li se par suficient de crestini? Cred ca Dumnezeu are alte unitati de masura…Ce-ar fi sa-L lasam pe EL sa judece? Daca au gresit vor plati…Noi trebuie sa-i iubim, asa cum sunt… In armata lui Dumnezeu un trebuie sa ne impuscam ranitii.Intr-adevar,daca cei raniti nu gasesc mila in randurile noastre, unde vor gasi? Pacea Domnului sa ne inunde inimile si sa alunge tot ce e rau!!

  23. baieti va cam fost rusine sa vb despre dzeu..iar msj cintarii a fost inteles gresit…cu siguranta o sa mai apareti si la alte transmisiuni…poate mai aveti o sansa sa vb despre dzeu deschis…nu o ratati!!!

  24. Nu stiu cati dintre cei care i-au ascultat au reusit sa se abtina sa nu-i judece sau sa nu arunce cu piatra, dar stim k atunci cand pomenim numele Celui Preainalt-Dumnezeu, totul trebuie facut din perspectiva biblica.Asadar, analizam(nu judecam)dupa biblie:muzica trebuie sa aduca in primul rand lauda la adresa Lui, iar mai apoi sa ne zideasca sufletele, ori muzica interpretata de ei a fost una pe care pulbicul se zbantuie, se agita, nu intra intr-o revelatie sublima cu Dumnezeu, nici macar nu relaxeaza.Muzica interpretata de ei este una care doar poarta numele unei trupe nu are rezonanta numelui.Dumnezeu sa mai reverse indurarea si mila Lui , sa ne putem pocai cu adevarat cat inca se mai este timp, cat inca se mai poate!!

  25. ba, voi astia care judecati – oamenii astia au vorbit despre Dumnezeu la mii de necrestini care au urmarit emisiunea asta. Daca n-au vorbit pe crestineza voastra, ci s-au facut intelesi intre oamenii normali, asta nu inseamna ca e vai de steaua lor. E vai de steaua voastra ca ii judecati. Eu chiar le apreciez atitudinea lor de acolo, ca nu le-a fost rusine sa spuna despre Dumnezeu intr-o asa emisiune.

  26. Am 40 ani,sunt mama a 4 copii si zic asa…!
    Dumnezeu s-a facut ca noi,a luat chip de om,ca sa poata trai printre noi si noi sa vedem slava Lui ,ca noi sa recunoastem pe Dumnezeu in El…spunea ioan.1:14…si sa ne pocaim.Eu cred asa…!
    Daca Dumnezeu ar fi vrut ca porcii sa se pocaiasca…ar fi trimis pe Fiul Sau in chip de porc,la porci…si acestia s-ar fi pocait…Daca Dumnezeu ar fi vrut sa se pocaiasca gainile,Dumnezeu,in dragostea Lui nemarginita,ar fi dat Fiului Sau un chip de gaina …si l-ar fi trimis in mijlocul gainilor,ca El sa le castige pt imparatia Sa si …2 Timotei.2:4,ar fi avut forma:”…care doreste,ca toate gainile sa fie mantuite si sa vina la cunoasterea adevarului.” (valabil si pt exemplu cu porcii).
    Acuma,noi stim ca de fapt, 2 Timotei 2:4,suna asa:”Dumnezeu…care doreste ca toti oamenii sa vina la pocainta,prin cunoasterea adevarului.”Asa ca Dumnezeu L-a trimis pe Fiul sau la ai Lui,dar tineti cont ca a fost ridicat „din mijlocul fratilor Lui”.De ce nu ar fi ridicat Dumnezeu aceasta trupa din mijlocul celor ca ei,pt ca ei(ceilalti),prin muzica Hip-Hop,pe care o iubesc si poate ca numai genul acesta de muzica asculta,sa ajunga la cunoasterea adevarului si sa fie mantuiti????!!!!
    Cine suntem noi sa oprim evanghelia?
    Probabil ca,dvs,care laudati pe Domnul,in ritmuri mai lente,dar destul de actuale,daca ati putea fi vazuti de crestinii care traiau acum 80 de ani si care compuneau”cantari”in stilul „Gica Petrescu”(ca si orchestratie vorbind),probabil ca la fel ati fi pietruiti.Ma intreb …ce ati face???
    V-ati intoarce la flasneta de dragul celor ce va critica?
    Dar ce parere aveti de bisericile din Romania ,unde Dumnezeu,este laudat cu ajutorul taragotului?Vi se pare demodat?Sau ce ziceti de Gabi Lunca cu muzica ei lautareasca(ca si orchestratie vorbind),care incanta crestinii de etnie rooma si nu numai pe ei,ci si pe ceilalti iubitori de astfel de ritmuri dar si de mesajele pe care le transmit?
    Eu cred ca Dumnezeu a ridicat si mai ridica inca,in fiecare natiune,oameni care sa transmita „mesajul iubirii”,in orice fel si chiar intr-un mod neasteptat …si de ce nu chiar intr-un mod greu de acceptat de ceilalti,… asa zis pocaiti…?
    Ce? cand a fost trimis Fiul Sau…cei mai multi au acceptat?
    Nu!…Pt ca …Frate!>>>facea vindecari in timpul sabatului si calca sabatul si modul lor de gandire.
    ei nu se uitau la efectele lucrarii Lui …ci la faptul ca …frate!…incalca regulile impuse de unii ,care se si vedeau mai presus decat …altii…care erau blestemati,fiindca ,acest „norod” nu cunostea legea asa de bine ca si ei…Ce ziceti de magarita lui Balam?
    Si-a transmis Dumnezeu,mesajul prin ea?
    Da!Deci este clar ca Dumnezeu,poate avea metode inedite ,de a-si transmite mesajul(ele).Cine ma cred eu sa judec modul in care Dumnezeu face lucrulrile?
    Si acum ma adresez trupei „pocaitii”: „Fratilor!totdeauna,motivul pentru care faceti ce faceti,sa fie unul curat si niciodata…dea Domnul…sa nu aveti alt interes ,ca si castigul de faima ,sau bani…de exemplu,ci pur si simplu …motivul central sa fie Isus si Cuvantul Sau.In felul acesta nu veti aluneca niciodata.Cautati sa nu va abateti de la adevar si mesajele voastre sa transmita totdeauna iubirea si adevarul Lui Dumnezeu!
    Nu uitati ca sunteti responsabili de ceea ce transmiteti!
    Lasati totdeauna o samanta buna sa cada pe pamantul inimilor celor ce asculta!
    Si daca oamenii se intorc la Dumnezeu,prin ceea ce faceti voi si sunt smulsi din focul iadului,atunci sa stiti ca faceti o treaba buna.
    nu va lasati pusi jos de cei care se lupta sa o faca,cu…sau fara voie.

    Pace multa!
    Domnul sa fie cu toti cei ce vestesc Evanghelia in orice mod!Amin!

  27. fratilor…..cantati asa de frumos inainte…acum ati lasat-o mai moale..nu stiu ce-i cu voi…va e rusine de Dumnezeu?

  28. vai d voi …..in biblie scrie sa nu judecati k sa nu fiti judecati…..shi orikum dak nu va place d ce com?……..shi ink ceva dak mergi la o emisiune …nu insemna k nu mai eshti pokait….ganditi gresit oameni buni…..mai intai cititi biblia shi dupa aia mai vb…..:)

  29. 🙂 pentru orice om cu scaun la cap, crestin sau nu…impresia lasata e…jenanta.
    nu ma nelisnisteste treaba asta…nu se intampla decat ceea ce trebuie sa se intample. Care poate sa-si stranga ulei din chestia asta sa o faca…care nu…sa-si descarce predici si sa le traiasca!

  30. pffff…doamne…da cn suntem noi sa judecam???
    poate ca dumnezeu vrea sa transmita ceva
    shi voi numa i tot judecatzi
    eu i felicit pe cei de le trupa ,,pocaitzii” pt ca au avut curajul sa vb despre dumnezeu intregii lumi;)
    dumnezeu sa va binecuvinteze!!..shi intodeauna sa facetzi cantece deastea numai spre slava lui dumnezeu shi nu pt oameni…..
    mie chiar imi place muzika voastra;)shi altora le place;);)

  31. „…nimeni nu stie prin ce treci,
    dar la barfit toti sunt experti,
    si uneori nu mai poti continua
    e mult prea greu si cazi…
    Dar Dumnezeu te-ntelege!!!”
    …sunt tineri care au nevoie de mesaje transmise in acest mod…

    „Lumea din jur are nevoie de mumina ta!” – ce pacat ca unii tineri ascund lumina lor, dezamagiti de ceea ce au vazut la oamenii in care au avut incredere…Stiu insa ca Domnul ii va ridica din nou….

    Fiti binecuvantati!

  32. Hey,in primu rand pe mine m’a scos din sarite mascariciul ala de coprezentator al Oanei…e insuportabil .In fine, e foarte usor de criticat si de aruncat cu vorbe gen „ce pocaiti sunteti voi daca apareti in emisiuna asta la Otv” si asa mai departe … versurile mi s’au parut relativ ok,nu poti sa canti odata ce apari in muzica romaneasca „Osana ,Osana………” ca nu te baga nimeni in seama,in schimb nu prea avem pe nimeni care sa evanghelizeze prin mass-media…in afara de „The Marker” si emisiunile crestine crestine difuzate ocazional cum ar fi „Pastorul cel Bun” , postul tv „Alfa&Omega” si inca cateva dar cred ca foarte putine la numar. Cat despre fetele care dansau acolo , erau din platou, nu cred ca baietii ar fi vrut sa se intample asa. Eu zic sa i incurajam,corectam si sa ne rugam pentru ei, pentru ca au pornit pe un drum extrem de greu in ceea ce fac si daca nu sunt sustinuti prin rugaciune aparitiile lor la tv/diferite emisiuni fi chiar inutile si dezamagitore.

    Dan
    Tg-Mures

  33. cu pocaitii eu cred ca nu ajungem in rai macar de ati purta alt nume sunt tinar am 30 de ani mam intors la DUMNEZEU LA 24 DE AI PARINTII MEI NU SUNT POCAITI si nu credeam nicodata ca pocainta va ajunge in halul asta cear fi facut ISUS iun locul nostru ?????????? Doamne ai mila

  34. Hei,cristy!tine-ti pietrele in buzunar!
    In rai ajungi cu Isus …nu cu „pocaitii”…
    Roaga-te ca „tu”…sa duci pocainta in lume…pt ca si de tine este nevoie sa „iesi la seceris”.
    Tu cum stai cu pocainta?
    Esti bine?
    Ai ceva de osandit in tine?
    Daca nu…atunci …esti primul „pocait” de felul acesta si ma bucur ca in sfarsit am aflat …”unul”…
    Pana acum,sincer,nu credeam ca exista cineva fara pacat…
    Mai am o intrebare:
    De ce ar trebui sa-si schimbe numele?
    Pt ca tu consideri(si altii ca tine)ca ce fac ei nu este bine?
    ok…de acord cu tine…
    Dar,atunci nu crezi ca este cazul ca si tu si eu si toti care avem pretentia ca suntem „crestini”,ca ar trebui sa nu ne mai numim crestini pt ca altii nu sunt de acord cu ce facem noi?
    …pt ca de multe ori chiar nu facem ce trebuie sa faca un crestin…
    O,dar scuza-ma…,am uitat cu tu esti fara pacat!!!…
    Nu mai fiti fratilor atat de revoltati de ceea ce fac altii!
    fiti revoltati de ceea ce faceti voi si pocaiti-va cu adevarat,ca noi „ceilalti”sa vedem si noi un exemplu in voi!

  35. Hai sa ne pocaim toti…da nu doar cu numele!nici sa nu judecam p altii…si totusi nici sa n-aruncam margaritare porcilor!…cred k asta au facut fratii nostri Pocaitii…nu-i judec,nush viata lor…si totusi…sunt sigura k n-au facut ceea ce trebuia la faza asta! makr de-ar fi ales alta melodie…

  36. E clara … ca noaptea, prestatia trupei Pocaitii in aceasta emisiune :(.
    Macar de ar fi ales o melodie CU MESAJ, nu una DOAR de „unduit” !!!
    La faza cu CREZUL ati cazut de fazan, fara drept de apel … cu toate ca ar fi fost o buna ocazie sa faceti evanghelizare ca parca acesta era rolul aparitiei voastre la TV. Sau s-a schimbat in cautarea de popularitate?
    Ati raspuns: „a fi crestin inseamna … sa-ti traiesti viata cat mai aproape de Dumnezeu”. Mai frate pocait, „cat mai aproape de Dumnezeu” inseamna ca si Simon vrajitorul din Fapte cap.8 – APROAPE DE DUMNEZEU incat sa doreasca darul Duhului Sfant, dar totodata CU INIMA STRANS LEGATA DE BANI.
    Isus spunea DACA RAMANETI IN MINE, nu doar aproape de Mine.

    Pentru ca multi dintre cei care au postat raspunsuri, solicitau sa va schimbati numele, subscriu si eu si propun sa va puneti numele la trupa IPOCRITII.

    Dedicatie pentru POCAITII:
    http://www.youtube.com/watch?v=BbZYDDAMA4M

  37. draga Mihaita Ana crestinilor nu le sade bine sa se contrazica , dar iti spun ca eu mai am de crescut in pocainta, nu sunt perfect dar il rog pe DUMNEZEU sa ma urce pe treptele neprihanirii nu doresc sa te contrazic DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI ;cea ce vreau sa spun eu este din FAPTE 16;16,17,18
    si doresc sa adaog ; acea slujnica spunea niste lucruri adevarate si bune dar….. a fost oprita

  38. TOT RESPECTU pentru voi baieti dar pacat ca ati mers acolo pt ca nu o fost cine sa va inteleaga cu adevarat mesaju pe care ati vrut sa il transmiteti ……..si colegu ala a lu Oana o fost varza mi mila de el….si fetele alea or inteles foarte gresit cum trebuiau sa se manifeste…..mai ales blonda aia.Si voi astea care criticati si ziceti ca nu trebuie sa apara la tv va inselati……nu ii vina lor ca nu or inteles aia mesaju…..nu puteau sa li-l bage iei in cap.Depinde si de oamenii care asculta.Trupa asta o mai aparut odata la TV1 si comportamentu publicului si a prezentatorilor o fost unu de atmirat pt ca or stiut sa asculte intai si dupaia sa traga concluzii.Sau haideti sa va mai zic ceva……..ati vazut emisiunea de la Happy Hauer in care or fost cei de la trupa Dunamis si acolo o fost cine sa ii asculte si aia s-or manifestat corect si bendu asa ca tineti-va criticile pt voi ca voi ce faceti numa criticati ar trebui sa aveti si voi puterea sa mergeti sa spuneti si de la tv despre Dumnezeu.In loc sa criticati mai bine ati recunoaste ca trupe ca Pocaitii,Dunamis,Pumn de Tarana,Ilie Prorocu,Lecrae si alti ca ei au mai mult curaj sa spuna despre Dumnezeu decat voi si noi toti in general.

  39. fratilor acest hip hop crestin reprezinta viata pocaitilor si a celor din jur daca vreti o deosebire dintre noi si cei din lume rugativa la Dumnezeu sa aiba grja de tine si de toti AMIN.

  40. Rusine!!!…Daca din 12 apostoli ai Domnului Isus, unul a fost Iuda, cel care l-a vandut-pocaiti am vazut dar voi cine sunteti?

  41. E mai pocaita Oana ca voi, mai, asa zis ” pocaiti” sa stiti ca noi cei ce-L reprezentam cu adevarat pe Dumnezeu ne dezicem de voi. Vai de voi , atat e de zis. nu-i de mirare ca vorbesc ce vorbesc cei ce nu ne cumosc cu adevarat, Au rastalmacit si alti Calea DOMNULUI dar n-au ajuns bine……Mai eu zic ca astia-s satanisti ma !!!

  42. De 2 ani nu cred ati devenit prea multi luminati pe aici si uni dintre voi cam saraci cu duhul…Daca site-ul vostru se numeste …CRESTIN TOTAL,cred ca nu e asa ok sa incepem noi sa judecam…Nu vreau sa incep o polemica inutila…dar nu am vazut pe nimeni sa judece in halul asta pe cineva …RUSINE…fratii si surorii…CRESTINI TOTAL!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura